Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.

Algemene voorwaarden

Horizon Tuin & Serremeubelen is CBW-erkend

Horizon Tuin & Serremeubelen is een winkel die is aangesloten bij het CBW. Dat staat voor Centraal Bureau Wonen. Een winkel die CBW-erkend is, heeft goede verkoopvoorwaarden die u extra goed beschermen bij uw aankopen. Deze voorwaarden worden in samenwerking met de consumentenbond gemaakt.

De voordelen van CBW-erkend zijn

U koopt uw tuinmeubelen bij een CBW-erkende winkel. Dit heeft voor u vele voordelen met 2 jaar garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling. Er is een onafhankelijke geschillen commissie. Bij uw aankoop ontvangt u van ons de CBW voorwaarden en onze onderhouds- en gebruiksadviezen. U kunt de CBW voorwaarden hier downloaden door op het logo hierboven te klikken. 

Aankoop gedaan

Bij aankoop onvangt u van ons de aankoopbon. Met daarbij de CBW voorwaarden en ons onderhouds- en gebruiksadvies. Wanneer u bij ons voor service komt vragen wij altijd om de aankoopbon. Mocht u later vragen hebben over het gebruiken of onderhouden van u tuinmeubelen, bel of mail ons gerust.