Bezorging

Levering tuinmeubelen in regio Zuid Holland

Wij bezorgen tuinmeubelen in de regio Zuid Holland.
Uiteraard bezorgen wij ook in de rest van Nederland in een straal van 50 km. U hoeft bij ons niet de hele dag thuis te blijven voor een bezorging. Het bezorgen van de tuinmeubelen gaat op een dagdeel naar keuze.

Premium Bezorging tuinmeubelen en Zweefparasol

  • snelle bezorging door eigen bezorgdienst en ervaren chauffeur.
  • korte lijnen met de eigenaren van Horizon over de bezorging van uw tuinset.
  • leveren/uitpakken/monteren van uw bestelde tuinset 37,50 (dit omvat plaatsen in de tuin of op het balkon) hieronder valt ook het meenemen en recyclen van alle verpakkingsmaterialen. Tevens uitleg en gebruikers- onderhoudsadviezen voor de geplaatste tuinset.
  • impregneren en behandelen van nieuwe wicker tuinset 49,95 dit is incl. fles onderhoud.
  • Gratis opslag van uw tuinset en levering op afroep indien de tuinset nog niet geleverd kan worden bijvoorbeeld door aanleg nieuwe tuin.
  • leveren/uitpakken/monteren van uw bestelde zweefparasol 37,50 (dit omvat plaatsen in de tuin) hieronder valt ook het meenemen en recyclen van alle verpakkingsmaterialen. Tevens uitleg en gebruiks-onderhoudsadviezen voor de geplaatste zweefparasol.
  • parasolvoeten van 90 kg. worden alleen begane grond geleverd, of er moet een lift aanwezig zijn.

Afhalen bij ons Magazijn

Ons magazijn is gevestigd bij onze winkel. Hier kunt u eenvoudig uw bestelling zelf ophalen, wel zo gemakkelijk. Mocht u een trekhaak hebben maar geen aanhangwagen, dan kunt u bij de dichtstbijzijnde benzinepomp deze huren. Bijna alle tuinmeubelen, tuinsets, parasols, tuinkussens, beschermhoezen en buitenhaarden zijn uit voorraad leverbaar.

Betaling tuinmeubelen

U kunt bij ons in de winkel pinnen. Als wij bij u thuis bezorgen kunt u contant of met pin afrekenen.
Ook kunt u het bedrag telefonisch overmaken op Rabobank NL25RABO.036.60.51.512. Het bedrag dient dan 1 dag voor levering op onze rekening te staan, o.v.v. uw bonnummer en naam + adresgegevens.

Online tuinmeubelen bestellen !

Alle tuinmeubelen, tuinsets, tuinmeubels, parasols, zweefparasols, buitenhaarden, beschermhoezen kortom alles wat op onze website staat kunt u ook online bestellen. U klikt eenvoudig op ik wil dit product bestellen, u vult u gegevens in daarna nemen wij contact met u op voor het bezorgen van uw tuinmeubelen of tuinset. Aan het online bestellen van tuinmeubelen zijn leverkosten verbonden. Wij melden altijd v.t.v. wat de verzendkosten zijn. Wij hebben een eigen transportdienst om een hoge graad van kwaliteit en service te leveren. Online bestellen in een straal van 50 km. !