Bezorging

Levering tuinmeubelen in regio Zuid Holland

Wij bezorgen tuinmeubelen in de regio Zuid Holland.
Uiteraard bezorgen wij ook in de rest van Nederland. U hoeft bij ons niet de hele dag thuis te blijven voor een bezorging. Het bezorgen van de tuinmeubelen gaat op een dagdeel naar keuze.

Premium Bezorging tuinmeubelen en Zweefparasols

  • snelle bezorging door eigen bezorgdienst en ervaren chauffeur.
  • korte lijnen met de eigenaren van Horizon over de bezorging van uw tuinset.
  • leveren van uw bestelde tuinset in verpakking 25,-
  • leveren/uitpakken/monteren van uw bestelde tuinset 35,- (dit omvat plaatsen in de tuin of op het balkon) hieronder valt ook het meenemen en recyclen van alle verpakkingsmaterialen. Tevens uitleg en gebruikers- onderhoudsadviezen voor de geplaatste tuinset.
  • impregneren en behandelen van nieuwe wicker tuinset 49,95 dit is incl. fles onderhoud.
  • Gratis opslag van uw tuinset en levering op afroep indien de tuinset nog niet geleverd kan worden bijvoorbeeld door aanleg nieuwe tuin.
  • leveren/uitpakken/monteren van uw bestelde zweefparasol 49,95 (dit omvat plaatsen in de tuin) hieronder valt ook het meenemen en recyclen van alle verpakkingsmaterialen. Tevens uitleg en gebruiks-onderhoudsadviezen voor de geplaatste zweefparasol.
  • parasolvoeten van 90 kg. worden alleen begane grond geleverd, of er moet een lift aanwezig zijn.

Afhalen bij ons Magazijn

Ons magazijn is gevestigd bij onze winkel. Hier kunt u eenvoudig uw bestelling zelf ophalen, wel zo gemakkelijk. Mocht u een trekhaak hebben maar geen aanhangwagen, dan kunt u bij de dichtstbijzijnde benzinepomp deze huren. Bijna alle tuinmeubelen, tuinsets, parasols, tuinkussens, beschermhoezen en buitenhaarden zijn uit voorraad leverbaar.

Betaling tuinmeubelen

U kunt bij ons in de winkel pinnen. Als wij bij u thuis bezorgen kunt u contant of met pin afrekenen.
Ook kunt u het bedrag telefonisch overmaken op Rabobank 36.60.51.512. Het bedrag dient dan 1 dag voor levering op onze rekening te staan, o.v.v. uw bonnummer en naam + adresgegevens.

Online tuinmeubelen bestellen !

Alle tuinmeubelen, tuinsets, tuinmeubels, parasols, zweefparasols, buitenhaarden, beschermhoezen kortom alles wat op onze website staat kunt u ook online bestellen. U klikt eenvoudig op ik wil dit product bestellen, u vult u gegevens in daarna nemen wij contact met u op voor het bezorgen van uw tuinmeubelen of tuinset.