Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.

Materialen en Onderhoud

Materialen

In onze showroom vind u een ruime keuze van tuinmeubelen in verschillende materialen. Zoals teakhout, vlechtwerk, polywood, rotan, aluminium, staal, textileen, rvs, kunststof en natuursteen. De vlechtwerk meubelen hebben een aluminium frame met volkunststof HDPE draden. De vlechtwerkdraden zijn er in verschillende kleuren. Aluminium tuinmeubels hebben we in de kleuren white, royal grey, black en antraciet. Er worden ook verschillende materialen samen gecombineerd. Denk dan aan polywood/aluminium, vlechtwerk/polywood en textileen/aluminium/polywood. Nieuw voor 2020 zijn de rope tuinmeubelen.

Tuinmeubels onderhouden

Het onderhouden van uw tuinmeubelen is zeer belangrijk. Het onderhouden van tuinmeubelen verlengt de levensduur en geeft meer gebruiksplezier. Wij verkopen een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen voor tuinmeubelen, tuinkussens en parasols. Voor de wintermaanden verkopen wij beschermhoezen om uw tuinmeubelen af te dekken. Dit scheelt veel schoonmaakwerk en uw tuinset blijft langer mooi.

Voor elk materiaal zijn eigen onderhoudsadvies

U moet hierbij denken aan onderhoud van tuinmeubelen voor o.a. : teakhouten tuinmeubelen, aluminium tuinmeubelen, polywood tuinmeubelen, alle vlechtwerk tuinmeubelen, rvs tuinmeubelen, stalen tuinsets, impregneer voor natuursteen tafelbladen, weervlekken en doekreiniger, impregneermiddel voor tuinkussens en parasols. Er staat op het onderhoud een duidelijke gebruiksaanwijzing. Onderhoud van tuinmeubels is niet veel werk maar zeker noodzakelijk om lang plezier van u tuinmeubelen te hebben.

Berschermhoezen voor u tuinmeubelen

Tevens verkopen wij een uitgebreid assortiment hoezen voor het beschermen van uw tuinmeubelen in de wintermaanden. Uw tuinmeubels gaan zo langer mee en het scheelt u schoonmaken in het voorjaar. In het voorjaar wilt u genieten van u tuinmeubelen. Voor al uw gebruiks- en onderhoudsadviezen kunt u bij ons terecht.