Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.
AeroCover_Sfeer_2.jpg

AeroCover

ademende tuinmeubelhoezen

Wanneer u weinig onderhoud en schoonmaakwerk aan uw tuinmeubelen wilt hebben zijn de beschermhoezen van AeroCover de juiste oplossing. Deze ademende en condens reducerende tuinmeubelhoezen zijn gemaakt van zeer sterk ripstop polyester. Houd u er rekening mee dat door temperatuurverschillen het onvermijdelijk is dat condensvorming ontstaat. AeroCovers helpen vocht naar buiten te transporteren.

Zorg ervoor dat u voldoende ventilatie creëert zodat de hoes kan ademen. Leg de hoes nooit plat op een tafelblad. Zorg voor afstand tussen de hoes en het blad door er bijvoorbeeld een bakje, bal of emmer onder te zetten. Creëer op dezelfde wijze ook altijd een hoogste punt zodat water van de hoes af kan glijden en er geen waterzakken kunnen ontstaan. Er is een speciale hoessteunset om uw AeroCover te ondersteunen!

Laat kussens nooit voor langere tijd (weken) onder de hoes liggen. Haal geregeld de hoes van uw meubelen zodat deze weer goed kunnen doorluchten.

Sla kussentassen binnen op. Zorg dat uw tuinmeubels / parasoldoek/  kussens droog zijn alvorens deze af dekken om schimmelvorming te voorkomen.