EVOLUTION_A9A6976_bis_2018_72dpi.jpg

Lafuma

Ervaar het lig comfort van de Lafuma relaxstoelen

Lafuma het Franse merk wanneer u gaat voor optimaal ligcomfort. De relax tuinstoelen van Lafuma kenmerken zich door de fantastische ligstand. Deze relaxstoelen zijn geschikt voor in de tuin of op het balkon. De Lafuma relax tuinstoelen zijn gemakkelijk en plat opvouwbaar. In onze showroom in Zoeterwoude Zuid Holland hebben wij een uitgekiend assortiment Lafuma stoelen staan. Wij hebben niet het gehele assortiment maar een deel ervan!

  • De 5-delige aluminium batyline balkonset is van het merk Lafuma. De tafel en stoelen van deze balkonset zijn volledig opklapbaar. Het tafelblad is van HPL en daardoor onderhoudsvrij. Horizon tuinmeubelen heeft een uitgebreid assortiment balkonstoelen…
  • Deze relaxstoel is van het bekende Franse merk Lafuma in de kleur Aqua. Het frame is zwart. Deze Lafuma relaxstoel is traploos verstelbaar en opklapbaar.
  • Deze relaxstoel is van het bekende Franse merk Lafuma type RSXA clippe in de kleur Ocean. Het frame is antraciet. Deze Lafuma relaxstoel is traploos verstelbaar en opklapbaar.
  • Deze relaxstoel is van het bekende Franse merk Lafuma type RSXA clippe in de kleur Seigle. Het frame is antraciet. Deze Lafuma relaxstoel is traploos verstelbaar en opklapbaar.
  • Deze relaxstoel is van het bekende Franse merk Lafuma type RSXA clippe in de kleur Seigle. Het frame is zilver. Deze Lafuma relaxstoel is traploos verstelbaar en opklapbaar.