LG_20160720_002 Beatle sfeer 2 nieuws.jpg

tot 50% korting op geselecteerde tuinsets

De nieuwe collectie tuinmeubelen en parasols zijn binnen! Inmiddels zijn er vele nieuwe hippe en trendy tuinsets bij ons binnen gekomen. Door ons sterk wisselend assortiment tuinmeubelen bieden wij een groot aantal geselecteerde showroom tuinsets aan tot 50% korting. In vele gevallen is er daarom maar 1 set beschikbaar! Tevens bestaat er de mogelijk om de aangeschafte tuinset Gratis op te slaan voor levering maart 2018. Eerst even online kijken? Alle geselecteerde tuinsets tot 50% korting staan op onze Sale pagina. Onze ruime showroom met tuinmeubelen geeft u volop inspiratie voor het inrichten van uw nieuwe tuin, serre of balkon. Kom gezellig langs de koffie staat voor u klaar! Let op deze actie loopt t/m. 28 februari.