Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.

Over Horizon Tuinmeubelen

Duurzaamheid, kwaliteit en service in Zoeterwoude-Rijndijk

Vanaf 1985 is “Horizon Rotan en Tuinmeubelen” gevestigd aan de Hoge Rijndijk 197. 30 Jaar geleden zijn wij begonnen met de verkoop van tuinmeubelen in mijn vaders bedrijf. Genaamd van Nieuwkoop tuinmeubelen te Sassenheim. Met veel plezier hebben we daar gewerkt. De ruimte werd te klein en in Zoeterwoude kregen we de kans om groter te gaan. Al 18 jaar zijn wij de eigenaar van het bedrijf dat nu bekend is als Horizon Tuin & Serremeubelen. Met begane grond, 1e verdieping en tuin samen wel 1000m2 keuze in tuinmeubelen.

Tuinmeubelen en zonwering in 2021

Vanaf 1 januari 2013 kregen we de kans om samen met Ambiance Zonwering Verplancke de showroom te delen. Twee winkels onder één dak op het gebied van Tuin & Serremeubelen en zonwering. Wij zijn de eerste in Nederland met deze unieke formule. Na 7 jaar samen te hebben gewerkt kunnen wij zeggen dat dit een groot succes is. In onze sfeervolle showroom te Zoeterwoude vindt u een zeer ruime keuze uit tuinmeubelen en zonwering. Wij bieden een totaalconcept wat uniek is. Een combinatie van sfeer en beleving voor u om inspiratie op te doen van tuinmeubelen en zonwering.

Groot aanbod van vele merken tuinmeubelen !

Wij verkopen tuinmeubelen van vele bekende merken. Hierbij o.a. jonge en trendy merken in tuinmeubelen. Bent u op zoek naar nieuwe trendy tuinmeubelen voor uw tuin, serre of veranda dan bent u bij ons op het juiste adres. Horizon biedt u een uniek assortiment tuinmeubelen in vele materiaalsoorten, modellen en opstellingen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Op de merkenpagina vind u het volledige aanbod van alle merken tuinmeubelen die wij verkopen.

Kom tuinmeubelen beleven en meer in onze grote showroom !

Kijkt u rustig rond op onze website. Geniet van de ontelbare keuzemogelijkheden en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers. Kom kijken, voelen en sfeer proeven in onze vernieuwde showroom.

Met een zonnige groet van Emiel en Ingeborg van Nieuwkoop