Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.

Recensies

 • Super geholpen

  We zijn deskundig en vriendelijk geholpen. Veel keus in de winkel en mooi assortiment. Alles netjes en op tijd geleverd.

  Recensie door:
  Familie Van Klink
  12 maart 2021
  Geplaatst op:
  Website

 • Super fijn en snel geholpen

  Super service ! Vorige week een 2-tal onderdelen voor onze Hartman-ligstoel besteld ivm stormschade, Emiel ging ermee bezig en vandaag per post de onderdelen ontvangen. Erg blij mee, Emiel bedankt !

  Recensie door:
  Rob
  26 januari 2021
  Geplaatst op:
  Website

 • Laat uw mening achter

 • Top service

  Zweefparasol besteld en opgehaald. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan en goed geassisteerd bij het inladen van de parasol in de auto. Vervolgens brak een bout bij de montage waardoor een onderdeel vervangen moest worden, dit werd zonder enig probleem onder garantie vervangen. Zou iedereen die op zoek is naar tuinmeubelen en -accessoires Horizon Tuinmeubelen aanbevelen!

  Recensie door:
  Joeri
  20 juli 2020
  Geplaatst op:
  Website

 • fantastisch

  Na een eerdere goede ervaring met Horizon nu voor een complete tuinset geweest. Deskundig en vriendelijk geholpen bij de keuzes die we moesten maken. Er is een ruim assortiment voor redelijke prijzen en daarbij persoonlijke aandacht van de verkoper. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en meegedacht. Ook over de bezorging zijn we heel tevreden, aardige en vriendelijke bezorger. Hij pakt alles netjes uit en monteert het voor je. Top.

  Recensie door:
  Laura Vasteburg
  1 mei 2020
  Geplaatst op:
  Website

 • Vriendelijk met goede service

  Goed geholpen, snelle levering en zeer vriendelijk. We zijn erg blij met onze loungeset!

  Recensie door:
  Kerkman Eekels
  1 april 2020
  Geplaatst op:
  Website

 • Prima service

  Vorigjaar augustus kocht ik een loungeset bij Horizon tuinmeubelen. Na aflevering bleek er een afwijkend kussen tussen te zitten. Na telefonisch contact werd mij verzocht een e-mail te sturen met daarin de geconstateerde afwijking. Dezelfde dag nog kreeg ik bericht dat ik een compleet nieuwe kussenset in maart zou worden geleverd. Vandaag was het zover. Zoals afgesproken werd deze vandaag geleverd. Hartelijk dank Horizon voor de goede communicatie en perfecte oplossing!

  Recensie door:
  Maurits
  24 maart 2020
  Geplaatst op:
  Website

 • Goede voorlichting

  Erg goede service, een aanrader!

  Recensie door:
  Jan Jonk
  29 mei 2019
  Geplaatst op:
  Website

 • Great store Horizon Tuinmeubelen in Rijndijk

  Highly recommended, we bought several sets of garden furniture and other items. Had a spot of bother with the Aerocovers for the ‘Tuin Meubelen’. The store manager was very accommodating and replaced them free of charge. Great service! MVG Mark

  Recensie door:
  Mark
  8 september 2018
  Geplaatst op:
  Website

 • Uitstekend

  Waren op zoek naar tuinstoelen ,kregen goede uitleg,zijn inmiddels geleverd helemaal blij mee

  Recensie door:
  Van der kaay
  22 april 2018
  Geplaatst op:
  Website

 • Een speciaalzaak voor tuinmeubelen

  Na een jaar lang zoeken naar een mooie en degelijke tuintafel (en -stoelen), kregen wij de tip om eens bij Horizon Tuinmeubelen te kijken. Ze hebben een mooi, breed en betaalbaar assortiment. Diezelfde week stonden de tafel en stoelen al in onze tuin!

  Recensie door:
  Familie Den Dulk
  18 april 2018
  Geplaatst op:
  Website

 • Fijne service gerichte zaak

  Ik had in het verleden al goede ervaring met Horizon tuinmeubelen wat betreft de service. Nu de tuin na een opknapbeurt weer nieuwe tuinmeubelen nodig had ben ik weer bij Horizon terecht gekomen. Goede service! Iets op proef voor bijv. kleur geen probleem! Denken mee al kom je meerdere keren! Vriendelijke mensen die geduldig alle wensen aanhoren en dan vervolgens meedenken.

  Recensie door:
  Sandra Heijmans
  22 augustus 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Prima service!

  Prima service! In voorjaar parasol gekocht en in de zomer een dinner loungeset, bevalt prima! Snelle bezorging, afspraken worden nagekomen.

  Recensie door:
  petra de vreugd
  18 augustus 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • klasse service

  wij zochten al lang naar een geschikt tuinsetje voor ons balkon. Nergens een voor ons goed zittend setje gevonden. Uitgelegd aan Horizon die ons meenam naar een set die gelijk een goede zit gaf. Direct gekocht en de volgende dag al netjes afgeleverd. Klasse zaak en service.

  Recensie door:
  John Rol
  14 augustus 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Supergoede service

  Twee weken na onze eerste aankoop een dinerset nu een loungeset en parasol gekocht bij Horizon. Ook deze keer goed advies, de ruimte om onder het genot van een kop koffie even te overleggen. Er werd ons een mooi voorstel gedaan en vanmiddag is de set geleverd en in elkaar gezet. Alle verpakkingsmateriaal wordt meegenomen en als service werd een fles onderhoudsmiddel meegeleverd. Weer een prima ervaring bij een bedrijf waar een klant nog echt klant is. Wij zullen Horizon dan ook van harte aanbevelen.

  Recensie door:
  Dianne
  14 juni 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Mooie zaak met een ruim assortiment.

  After-sales ervaring: Er was een bout afgebroken van de buis die in de stenen parasolvoet hoort. Ik met de buis naar Horizon, is prachtig en gratis gerepareerd, chapeau en dank aan Emile van Nieuwkoop.

  Recensie door:
  Aad van der Hoek
  9 juni 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Goed advies, aardige medewerkers

  We zijn door de eigenaar goed geadviseerd en de tuinset werd keurig op het afgesproken tijdstip geleverd, uitgepakt en neergezet. jammer dat de bijbehorende kussens er niet conform afspraak bij waren. Die worden komende week nageleverd. prima maar toch, na het goede advies en de toezegging dat direct alles geleverd kan worden is het een teleurstelling onze set niet compleet te hebben voor het Pinksterweekend.

  Recensie door:
  Dianne
  2 juni 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • top service!!

  Wij hebben een teakhouten tuinset, inmiddels ca 18 jaar oud. Van een armleuning van één van de stoelen was een schroef verloren gegaan. Let wel Horizon had deze gewoon op voorraad. En gratis! Wat een service. Met recht 5 sterren!

  Recensie door:
  Ageeth Bredewold
  2 juni 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Goede service

  Hadden nog een Hartman tuintafel in de opslag staan, na de verhuizing kon deze eindelijk weer in onze nieuwe tuin staan, maar helaas waren de schroeven er niet meer bij. Contact opgenomen met Horizon tuinmeubelen en zij zouden voor ons gaan informeren of en voor welk bedrag de schroeven leverbaar waren. Dag later werd ik gebeld, dat er nog een setje schroeven was en dat wij die op konden halen, zodat de tafel weer de tuin in kan. Super service! Wanneer we op zoek gaan naar wat nieuws komen we zeker langs. Voor nu gaan we genieten in de tuin

  Recensie door:
  J. Kok
  29 mei 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Prima bedrijf

  Tuinmeubels geleverd op het afgesproken moment. Werd keurig neergezet, verpakking werd meegenomen. Aardige medewerkers.

  Recensie door:
  Luuk van Croonenburg
  18 mei 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Deskundig personeel en prima service

  Goede communicatie, nette aflevering en prima service. De klant staat centraal.

  Recensie door:
  Jacqueline van Staveren
  18 mei 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Prettige en vlotte service

  Wij wilden graag eettafel stoelen voor buiten in verschillende kleuren. We konden alle kleuren los bestellen en de levertijd was ook nog eens korter dan gepland!

  Recensie door:
  Liesbeth Gerritsen
  9 mei 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Kwaliteit en service staat op eerste plaats

  In april een lougeset gekocht voor ons dak terras .Top levering alles netjes boven gebracht en klaar gezet. Net als onze vorige tuinset die we een paar jaar eerder hadden gekocht ook weer voor kwaliteit en service gegaan .Raad iedereen aan eens binnen te lopen.Top

  Recensie door:
  Fam:Hoeflak
  7 mei 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Bij Horizon is de klant nog steeds koning!

  Vier jaar geleden hebben wij een loungeset voor onze tuin gekocht bij Horizon. Helaas ontstonden er na ruim twee jaar gebreken aan het wicker. Voor de fabrikant was de set al uit de garantie maar Horizon heeft dit probleem toch naar volle tevredenheid afgehandeld. Zo zie je maar weer dat het loont om bij een speciaalzaak te kopen ook al lijkt dat in eerste instantie soms iets duurder. De kwaliteit, de service en dus ook de afhandeling van onze klacht bewijst dat Horizon haar klanten serieus neemt. Klasse!

  Recensie door:
  Hans Jansen
  4 mei 2017
  Geplaatst op:
  Website

 • Super Service

  Via de website een outlet loungeset besteld. Telefonisch de details besproken en extra dingen besteld. Super service..netjes tot in de tuin afgeleverd en uitgepakt. Verpakkingsmateriaal nemen ze weer mee.. top bedrijf!

  Recensie door:
  Amanda Bouter
  16 maart 2017
  Geplaatst op:
  Facebook