Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
21683003_11683003_65917003_65968003_S_5.jpg

Balkon

Ook voor een balkon hebben wij een ruime keuze aan tuinmeubels.

Een balkon. U zit heerlijk hoog en droog! De ruimte biedt doorgaans alleen minder ruimte voor tuinmeubelen dan een tuin. Wanneer u zich geen raad weet met de inrichting van uw balkon is dat echter geen enkel probleem. Bij Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk vindt u namelijk een heel geschikt assortiment balkon meubels voor uw balkon. Gaat u voor een balkonset of een balkon bank in combinatie met een balkontafel? Een ding is zeker. U zult uw balkon helemaal naar wens inrichten en op een comfortabele manier heerlijk relaxen van het mooie weer. Wat wilt u nog meer?

 

Filter

Ruim assortiment balkon meubels

In het ruime assortiment balkon meubels vindt u niet alleen balkonsets, balkon banken en balkontafels. Ontdek ook eens de balkonstoelen en balkonparasols van Horizon Tuinmeubelen. U vindt alles voor de complete inrichting van uw balkon. Het assortiment wordt dan ook geroemd om zijn functionaliteit en gaat uitstekend om met de ruimte van uw balkon. Met verschillende stylen en materialen kunt u in deze ruimte ook nog eens alle kanten op. Houdt u van trendy, klassiek, landelijk en retro? U vindt deze stylen balkon meubels allemaal bij Horizon Tuinmeubelen. Ook in materiaal zijn wij onderscheidend. Wicker, aluminium en teakhout. Klasse materialen.

Loungesets, diningsets, verstelbare tuinsets en ligbedden. Een kleine greep uit ons assortiment tuinmeubelen voor het balkon. Want Horizon Tuinmeubelen heeft meer. Dankzij het grote assortiment van Horizon Tuinmeubelen kunt u alle kanten op. Daarnaast heeft u bij Horizon Tuinmeubelen ook nog eens de keuze uit diverse materialen tuinmeubelen, denk aan wicker, aluminium en teakhout, elk genietend van vele voordelen.  Zo neemt wicker, gemaakt van gevlochten kunststofvezels, geen vocht op. Aluminium tuinmeubelen zijn weer onderhoudsvriendelijk en licht in gewicht. Het sterke materiaal teakhout zorgt voor een fantastische uitstraling van uw balkon. 

Wicker balkon meubels

Wicker is is erg geliefd en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het sterke gevlochten kunststof vezel rotan is erg onderhoudsvriendelijk. Wicker neemt geen vocht op en zo zeer goed bestand tegen nattigheid. Het rot niet. Hier komt bij dat wicker balkon meubels eenvoudig zijn schoon te maken, zodat je ze gedurende elk seizoen zonder probleem op het balkon kan laten staan. Een must! En wilt je de meubelen toch verplaatsen? Geen enkel probleem! Wicker is licht in gewicht en zo makkelijk op een andere locatie te zetten.

Aluminium balkon meubels

Aluminium balkon meubels zijn een lichtgewicht metaal. Als u even niet tevreden bent over de inrichting van het balkon dan kunt u de aluminium meubels gemakkelijk verplaatsen en het balkon snel opnieuw inrichten. Het zijn zo zeer praktische meubels. Daarnaast kent het net als wicker voordelen in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en roest niet! Wel zo fijn.

Teakhout balkon meubels

Wij Nederlanders zijn zodra de zon schijnt direct buiten te vinden. Als de zon schijnt bevinden we ons graag op het balkon. We zijn dan ook druk bezig om alles gelikt eruit te laten zien. Door uw balkon in te richten met het sterke materiaal teakhout weet u zeker dat uw balkon geniet van een fantastische uitstraling. Teak is mooi, duurzaam en een hardhout met een grote overlevingsdrang. Fris, hoogwaardig, stijlvol en robuust. Zeker eigenschappen die aan dit heerlijke materiaal toegeschreven kunnen worden. 

Merken tuinmeubels

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinmeubelen. Denk aan Hartman, Four Seasons, Traditional Teak, The Original Bearchair, Sieger, Suns, Keter, Platinum, Beach7, Lafuma, Kettler en Eden tuinmeubelen. Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Kom langs in onze showroom of koop uw balkon meubels op de website

Het assortiment van Horizon Tuinmeubelen staat niet alleen te boek als jong en trendy. Ook zijn wij zeker onderscheidend in prijs. Voor de complete inrichting van uw balkon kiest u voor Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk, nabij Leiden. U kunt uw favoriete meubel kopen op onze website. Ziet u een van onze balkon meubels graag liever eerst even van dichtbij? Geen probleem. In onze showroom op de Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk bent u van harte welkom om onze balkon meubels uit te proberen!