Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.
tuinaccessoires-bijzettafel-Premium-04.jpg

Balkon accessoires kopen

Voetenbanken, bijzettafels enz. als aanvulling op uw balkonset.

Accessoires voor balkon 2021

‘Comfortabel’ en ‘luxe voor een goede prijs’: om deze woorden wordt Horizon Tuinmeubelen geroemd en ook ons aanbod van Accessoires mag er zijn! Het assortiment Accessoires voor Balkon is een bijzonder geheel van producten van zowel verschillende stylen en materialen, dus wij hebben ook echt iets bijzonders voor u.

Ons actuele aanbod bevat de volgende 7 producten:

Andere tuinmeubelen voor balkon

Misschien bent u naast accessoires ook wel op zoek naar andere tuinmeubelen voor balkon? Logisch, want u kunt prima diverse producten met elkaar combineren uit andere productgroepen als: Balkonsets voor balkon, Balkonstoelen voor balkon, Balkontafels voor balkon, Balkonbanken voor balkon en Uw complete tuinset koopt u bij Horizon Tuinmeubelen. Wij bezorgen uw tuinmeubelen thuis, zetten het op en nemen de oude tuinmeubelen en alle rommel weer mee. Die service vindt u niet snel ergens anders!

Alleen de beste merken

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinmeubelen. Denk aan 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, AeroCover, B & B outdoor, Eden tuinmeubelen, Happy Cocooning, Hartman tuinmeubelen, Keter, Kettler tuinmeubelen, Platinum, Taste by 4 Seasons tuinmeubelen en Traditional Teak Tuinmeubelen, We verkopen ook tuinmeubelen onder eigen merk.
Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Kom langs in onze showroom of koop accessoires online

Ziet u Accessoires graag liever van dichtbij? Kom dan naar onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. Lukt het niet om langs te komen? Bestel het product dan via onze website. Wel zo makkelijk!