Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
90117-90160.jpg

Balkon tafels

Balkontafels van groot naar klein.

Zoekt u een balkon tafel? Wij hebben voor uw balkon zeer bijpassende balkontafels. Ook als de ruimte beperkt is! Zo hoeft u nooit meer wat op de grond te zetten en kunt u tijdens het avondeten eindelijk dineren aan de balkon tafel. Wat een luxe. Wij hebben ook balkontafels welke opklapbaar zijn. En het mooie is. Bij ons stelt u d.m.v. onze uitgebreide collectie balkonstoelen en balkontafels zelf uw balkonset samen.

Filter

Ruim assortiment balkontafels

Opklapbaar. Zeker niet de enige eigenschap die toegeschreven kan worden aan het assortiment balkontafels van Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk. Uitschuifbaar. Hout. Rond. Laag. Klein. Groot. Ook allerlei verschillende stylen en materialen die aan het assortiment toegeschreven kunnen worden. Of u nu een trendy, klassieke, landelijke of retro balkon tafel zoekt. U weet zeker dat u bij ons de juiste keuze maakt.

Houten balkon tafel

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel de beschikking over een balkon of dakterras. Wij Nederlanders zijn zodra de zon schijnt direct buiten te vinden. Als de zon schijnt bevinden we ons graag in de tuin of balkon. We zijn dan ook druk bezig om alles gelikt eruit te laten zien. Door uw balkon in te richten met een houten balkon tafel weet u zeker dat uw balkon geniet van een fantastische uitstraling. Hout is mooi, duurzaam en een kent een grote overlevingsdrang. Fris, hoogwaardig, stijlvol en robuust. Zeker eigenschappen die aan dit heerlijke materiaal toegeschreven kunnen worden. 

Ronde balkon tafel

Een ronde balkon tafel kent doorgaans een zeer modieus uiterlijk. Ook zijn ze zeer praktisch, omdat ze overal op het balkon te plaatsen zijn. 

Wicker balkon tafel

Wicker is is erg geliefd op balkons en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het sterke gevlochten kunststof vezel rotan is erg onderhoudsvriendelijk. Wicker neemt geen vocht op en zo zeer goed bestand tegen regen. Het rot niet. Hier komt bij dat een wicker balkon tafel eenvoudig zijn schoon te maken, zodat je ze gedurende elk seizoen zonder probleem buiten kan laten staan. Een must! En wilt u de balkon tafel toch verplaatsen? Geen enkel probleem! Wicker is licht in gewicht en zo makkelijk op een andere locatie te zetten.

Aluminium balkon tafel

Een aluminium balkon tafel is een lichtgewicht metaal. Als u even niet tevreden bent over de inrichting van de tuin dan kunt u een aluminium balkon tafel gemakkelijk verplaatsen en de tuin snel opnieuw inrichten. Het is zo een zeer praktisch meubel. Daarnaast kent het net als wicker voordelen in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en roest niet! Wel zo fijn.

Hartman balkon tafel

Hartman, daar geniet je langer van. Het Nederlandse merk biedt kwalitatief hoogwaardige betaalbare tuinmeubelen. Bij Horizon Tuinmeubelen heeft u de keuze uit onderhoudsvrije aluminium balkontafels. Bij ons net nog iets even scherper geprijsd!

Merken balkontafels

Naast de keuze uit Hartman tafels heeft u bij ons de keuze uit nog meer verschillende merken balkontafels. U kunt denken aan heerlijke tafels van Kettler en Sieger. Allen vertegenwoordigen ze hetzelfde principe: sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en bovenal duurzaam. Wat wilt u nog meer?

Kom langs in onze showroom of koop uw balkon tafel op de website

Ziet u een balkon tafel graag liever eerst even van dichtbij? Geen probleem. In onze showroom op de Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk bent u van harte welkom om onze tafels en andere balkon meubels uit te proberen! Zo kunt u alvast wennen aan het genieten op het balkon. Natuurlijk kunt u uw favoriete meubel ook gewoon via onze website kopen. Wel zo makkelijk!