Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
21684843_11684843_21684010_11684010_21682843_11682843_65918010_14165843_S_1.jpg

Balkonsets

Onze balkonsets gaan creatief om met de ruimte.

Bijna elke woning heeft tegenwoordig een balkon. Maar met name als u geen tuin hebt wilt u wel extra genieten op het balkon. Omdat de ruimte kleiner is dan in een grote tuin is het belangrijk om wel zo goed mogelijk met deze ruimte om te gaan. De afmetingen van een balkon meubel zijn dus erg belangrijk. Met een ruimtebesparend balkonset of bistroset van Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk weet u zeker dat u goed zit op uw balkon en optimaal kan genieten van het mooie weer. En weet u wat het mooie is deze balkonsets? Als u de balkon set even niet nodig heeft stapelt of klapt u ze makkelijk op. Zo ontstaat er weer extra ruimte voor andere balkon meubels.

Filter

Trendy assortiment balkonsets

Onze selectie balkonsets zijn trendy balkon en helemaal geschikt voor een hip balkon. Aan de designs van de balkonsets is met zorg aandacht aan besteed en het resultaat mag er zijn. Kortom, sets helemaal van deze tijd. Ook als u even lekker wilt loungen of ontspannen wilt dineren zijn deze balkonsets perfect. De keuze is ook nog eens reuze. Keuze heeft u namelijk uit kleur, materiaal en opstelling. Zeker weten dat u uw favoriete hippe balkonset vindt naar uw smaak!

Wicker balkonset

Wicker is is erg geliefd en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het sterke gevlochten kunststof vezel rotan is erg onderhoudsvriendelijk. Wicker neemt geen vocht op en zo zeer goed bestand tegen nattigheid. Het rot niet. Hier komt bij dat wicker balkon meubels eenvoudig zijn schoon te maken, zodat je ze gedurende elk seizoen zonder probleem op het balkon kan laten staan. Een must! En wilt je het set toch verplaatsen? Geen enkel probleem! Wicker is licht in gewicht en zo makkelijk op een andere locatie te zetten.

Aluminium balkonset

Aluminium balkonsets zijn een lichtgewicht metaal. Als u even niet tevreden bent over de inrichting van het balkon dan kunt u de aluminium balkonsets gemakkelijk verplaatsen en het balkon snel opnieuw inrichten. Het zijn zo zeer praktische sets. Daarnaast kent het net als wicker voordelen in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en roest niet! Wel zo fijn.

Merken tuinmeubels

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken balkonsets. Denk aan Hartman, Four Seasons, Traditional Teak, The Original Bearchair, Sieger, Suns, Keter, Platinum, Beach7, Lafuma, Kettler en Eden sets. Extra opvallend in ons assortiment is de Taste by 4 Seasons collectie; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Kom langs in onze showroom of koop uw balkonset op de website

Het assortiment van Horizon Tuinmeubelen staat niet alleen te boek als jong en trendy. Ook zijn wij zeker onderscheidend in prijs. Voor de complete inrichting van uw balkon kiest u voor Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk, nabij Leiden. U kunt uw favoriete meubel kopen op onze website. Ziet u een van onze balkonsets graag liever eerst even van dichtbij? Geen probleem. In onze showroom op de Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk bent u van harte welkom om onze balkon meubels uit te proberen!