90117-90160.jpg

Balkontafels kopen

Balkontafels van groot naar klein.

Balkontafels voor balkon 2022

‘Comfortabel’ en ‘luxe voor een goede prijs’: om deze woorden wordt Horizon Tuinmeubelen geroemd en ook ons aanbod van Balkontafels mag er zijn! Het assortiment Balkontafels voor Balkon is een bijzonder geheel van producten van zowel verschillende stylen en materialen, dus wij hebben ook echt iets bijzonders voor u.

Ons actuele aanbod bevat de volgende 23 producten:

Andere tuinmeubelen voor balkon

Misschien bent u naast balkontafels ook wel op zoek naar andere tuinmeubelen voor balkon? Logisch, want u kunt prima diverse producten met elkaar combineren uit andere productgroepen als: Balkonsets voor balkon, Balkonstoelen voor balkon, Balkonbanken voor balkon en Accessoires voor balkon, Uw complete tuinset koopt u bij Horizon Tuinmeubelen. Wij bezorgen uw tuinmeubelen thuis, zetten het op en nemen de oude tuinmeubelen en alle rommel weer mee. Die service vindt u niet snel ergens anders!

Alleen de beste merken

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinmeubelen. Denk aan 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, AeroCover, B & B outdoor, Eden tuinmeubelen, Happy Cocooning, Hartman tuinmeubelen, Keter, Kettler tuinmeubelen, Platinum, Taste by 4 Seasons tuinmeubelen en Traditional Teak Tuinmeubelen, We verkopen ook tuinmeubelen onder eigen merk.
Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Kom langs in onze showroom of koop balkontafels online

Ziet u Balkontafels graag liever van dichtbij? Kom dan naar onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. Lukt het niet om langs te komen? Bestel het product dan via onze website. Wel zo makkelijk!