Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
Capitol 06.JPG

Tuinset voor grote tuin.

Ontdek uit het assortiment tuinmeubelen eens met de tuinsets voor de grote tuin!

Bent u opzoek naar loungesets, tuinsets, tuinstoelen of ligbedden? Bij Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk bent u aan het juiste adres voor deze tuinmeubelen. Wij bieden een grote selectie tuinmeubelen voor de grote tuin, zodat u deze ruimte perfect kunt inrichten. De tuinmeubels uit ons assortiment maken het mogelijk eindeloos uit te breiden in uw grote tuin, zodat u heerlijk kunt loungen, dineren of genieten van de zon. Bij Horizon Tuinmeubel kunt u terecht voor verschillende stijlen en materialen. Van trendy tot stijlvolle teak houten - tot populaire rotan tuinmeubelen.

Filter

Ruim assortiment tuinmeubelen

Loungesets, tuinsets, tuinstoelen en ligbedden. Een kleine greep uit ons assortiment grote tuinmeubelen. Horizon Tuinmeubelen heeft natuurlijk meer te bieden! Met het grote assortiment tuinmeubelen kunt u in de grote tuin absoluut alle kanten op. Niet alleen in type tuinmeubel is het assortiment zeer divers. Ook in materiaal is de keuze groot. U kunt denken aan wicker, aluminium en teakhout, elk genietend van vele voordelen.

Wicker tuinmeubels

Wicker is is erg geliefd in grote tuinen en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het sterke gevlochten kunststof vezel rotan is erg onderhoudsvriendelijk. Wicker neemt geen vocht op en zo zeer goed bestand tegen regen. Het rot niet. Hier komt bij dat wicker tuinmeubels eenvoudig zijn schoon te maken, zodat je ze gedurende elk seizoen zonder probleem buiten kan laten staan. Een must! En wilt je de meubelen toch verplaatsen? Geen enkel probleem! Wicker is licht in gewicht en zo makkelijk op een andere locatie te zetten.

Aluminium tuinmeubels

Aluminium tuinmeubels zijn een lichtgewicht metaal. Als u even niet tevreden bent over de inrichting van de tuin dan kunt u de aluminium meubels gemakkelijk verplaatsen en de tuin snel opnieuw inrichten. Het zijn zo zeer praktische meubels. Daarnaast kent het net als wicker voordelen in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en roest niet! Wel zo fijn.

Teakhout tuinmeubels

Wij Nederlanders zijn zodra de zon schijnt direct buiten te vinden. Als de zon schijnt bevinden we ons graag in de tuin. We zijn dan ook druk bezig om alles gelikt eruit te laten zien. Door uw grote tuin in te richten met het sterke materiaal teakhout weet u zeker dat uw tuin geniet van een fantastische uitstraling. Teak is mooi, duurzaam en een hardhout met een grote overlevingsdrang. Fris, hoogwaardig, stijlvol en robuust. Zeker eigenschappen die aan dit heerlijke materiaal toegeschreven kunnen worden. Ontdek ook eens de houten tuinbank in het assortiment van Horizon Tuinmeubelen. Een verrijking voor uw tuin.

Merken tuinmeubels

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinmeubelen. Denk aan Hartman, Four Seasons, Traditional Teak, Sieger, KettlerKeter, Platinum, Beach7, Lafuma en Eden tuinmeubelen. Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Kom ook langs in onze showroom of koop uw tuinmeubelen op de website

Het assortiment van Horizon Tuinmeubelen staat niet alleen te boek als jong en trendy. Ook zijn wij zeker onderscheidend in prijs. Voor de complete inrichting van uw tuin kies u voor Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk, nabij Leiden. Ook kunt u bij ons terecht voor de volledige inrichting van uw balkon. U kunt uw favoriete meubel kopen op onze website. Ziet u een van onze tuinmeubelen graag liever eerst even van dichtbij? Geen probleem. In onze showroom op de Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk bent u van harte welkom om onze tuinmeubelen uit te proberen!