Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.
4SO Meteor 10.jpg

Modulaire loungesets kopen

Stel zelf uw ideale loungeset samen

Modulaire loungesets voor grote tuin 2021

‘Comfortabel’ en ‘luxe voor een goede prijs’: om deze woorden wordt Horizon Tuinmeubelen geroemd en ook ons aanbod van Modulaire loungesets mag er zijn! Het assortiment Modulaire loungesets voor Grote tuin is een bijzonder geheel van producten van zowel verschillende stylen en materialen, dus wij hebben ook echt iets bijzonders voor u.

Ons actuele aanbod bevat de volgende 25 producten:

Andere tuinmeubelen voor grote tuin

Misschien bent u naast modulaire loungesets ook wel op zoek naar andere tuinmeubelen voor grote tuin? Logisch, want u kunt prima diverse producten met elkaar combineren uit andere productgroepen als: Loungesets voor grote tuin, Lounge/diningsets voor grote tuin, Diningsets voor grote tuin, Verstelbare tuinsets voor grote tuin, Tuinstoelen voor grote tuin, Tuintafels voor grote tuin, Tuinbanken voor grote tuin, Ligbedden voor grote tuin, Loungebanken voor grote tuin, Houten tuinmeubelen voor grote tuin en Tuinaccessoires voor grote tuin, Uw complete tuinset koopt u bij Horizon Tuinmeubelen. Wij bezorgen uw tuinmeubelen thuis, zetten het op en nemen de oude tuinmeubelen en alle rommel weer mee. Die service vindt u niet snel ergens anders!

Alleen de beste merken

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinmeubelen. Denk aan 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, AeroCover, B & B outdoor, Eden tuinmeubelen, Happy Cocooning, Hartman tuinmeubelen, Keter, Kettler tuinmeubelen, Platinum, Taste by 4 Seasons tuinmeubelen en Traditional Teak Tuinmeubelen, We verkopen ook tuinmeubelen onder eigen merk.
Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Kom langs in onze showroom of koop modulaire loungesets online

Ziet u Modulaire loungesets graag liever van dichtbij? Kom dan naar onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. Lukt het niet om langs te komen? Bestel het product dan via onze website. Wel zo makkelijk!