Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
Wilhelina-Luytjens-bench9.jpg

Tuinbanken voor de grote tuin

Voor elke tuin een bijpassende tuinbank. Ontdek het nu.

Als u een tuin heeft en de zon schijnt wilt u maar een ding! Juist, genieten in de tuin van het mooie weer. Een tuinbank maakt dit helemaal mogelijk. Een tuinbank is er om samen lekker te zitten. Geniet op een tuinbank met uw partner of vrienden in de zon met een heerlijk ijskoud drankje of een boek en kom helemaal bij. Wat is het toch echter ook fijn als deze tuinbank een positieve impuls geeft aan de inrichting van uw grote tuin. Het geeft uw tuin namelijk extra sfeer en karakter. Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie tuinbanken, prima geschikt voor de grote tuin die sfeer wilt uitademen. Bij Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk koopt u de perfecte tuinbank die past bij de grootte van uw tuin!

Filter

Ruim assortiment tuinbanken

Horizon Tuinmeubelen geeft u met een uitgebreid assortiment banken volop keus. Zo weet u zeker dat uw het juiste tuinmeubel vindt, waarop u niet alleen heerlijk kunt ontspannen, maar ook de sfeer mee verbetert. Wij hebben verschillende stylen banken en daarnaast ook teak -, aluminium tuinbanken en tete a tete banken. Tete a tete banken vormen een bijzonder goed alternatief voor de klassieke tuinbank. De tete a tete bank is de combinatie van twee lekkere stoelen, met in het midden een klein tafeltje. Hier kunt u bijvoorbeeld wat te drinken op kwijt, zodat u alles tot uw beschikking hebt om van de zon te genieten of gewoon even bij te komen. Ontdek ook eens ons pareltje, de Victoria teak tuinbank! Deze klasbak is verkrijgbaar tot een maat van 245 cm en past uitstekend in de grote tuin. 

Houten tuinbank

Wij Nederlanders zijn zodra de zon schijnt direct buiten te vinden. Als de zon schijnt bevinden we ons graag in de tuin. We zijn dan ook druk bezig om alles gelikt eruit te laten zien. Door uw grote tuin in te richten met het sterke materiaal van een houten tuinbank weet u zeker dat uw tuin geniet van een fantastische uitstraling. Teak is mooi, duurzaam en een hardhout met een grote overlevingsdrang. Fris, hoogwaardig, stijlvol en robuust. Zeker eigenschappen die aan dit heerlijke materiaal toegeschreven kunnen worden. Precies hetgeen waarom u een houten bank aanschaft!

Aluminium tuinbank

Aluminium tuinbanken zijn een lichtgewicht metaal. Als u even niet tevreden bent over de inrichting van de tuin dan kunt u de aluminium banken gemakkelijk verplaatsen en de tuin snel opnieuw inrichten. Het zijn zo zeer praktische meubels. Daarnaast kent het net als wicker voordelen in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en roest niet! Wel zo fijn.

Merken tuinbanken

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinbanken. Denk aan Hartman, Four Seasons, Traditional Teak, The Original Bearchair, Sieger, Kettler, Suns, Keter, Platinum, Beach7, Lafuma en Eden tuinbanken. Extra opvallend in ons assortiment is de down under collection van Beach7; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Combineer uw tuinbankje met andere tuinmeubelen

Horizon Tuinmeubelen helpt u graag verder met de verdere inrichting van uw grote tuin. Loungesets, diningsets, verstelbare tuinsets en ligbedden. Een kleine greep uit ons assortiment tuinmeubelen voor de grote tuin die prima passen bij uw tuinbank. Zo komt u zeker tot een geweldige inrichting van de tuin. Ook als uw ruimte beperkter is, bijvoorbeeld op uw balkon, hebben wij geschikte balkon meubels.

Kom langs in onze showroom of koop uw tuinbank op de website

Ziet u een tuinbank graag liever eerst even van dichtbij? Geen probleem. In onze showroom op de Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk bent u van harte welkom om onze tuinbanken uit te proberen! Natuurlijk kunt u uw favoriete set ook gewoon via onze website kopen. Wel zo makkelijk!