Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
53593000_53241000_53244010_S_1.jpg

Tuinstoelen voor de grote tuin

Enorme keuze aan tuinstoelen voor de grote tuin.

Wanneer de zon zich laat zien en het kwik omhoog schiet geldt de tuin als snel als DE 'woonkamer'. Tuinstoelen zijn heerlijk om in te zitten en achterover te leunen. U kan een tuinstoel aan de tuintafel zetten, maar ook ook op elk gewenst plekje in de tuin. Ontspannen een boek lezen is heerlijk in een verstelbare tuinstoel. Houten tuinstoelen zijn geweldig als u een echte stylist bent. Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk biedt u een een grote selectie fantastische tuinstoelen voor de grote tuin. Het assortiment van Horizon Tuinmeubelen bestaat uit klapstoelen, stapelstoelen, opvouwbare stoelen, relaxstoelen, standenstoelen, loungestoelen en oorstoelen. Alle stoelen in het assortiment zijn geschikt voor binnen en buiten of voor in de serre of onder een overkapping. Tuinstoelen voor de grote tuin houden vanzelfsprekend rekening met de grootte van uw tuin. 

Filter

Ruim assortiment tuinstoelen

Als u toe bent aan nieuwe tuinstoelen bent u hier aan het juiste adres. Trendy, klassiek, landelijk of retro. Met een grote collectie tuinstoelen is er voor u voldoende keuze. Niet alleen zijn er volop verschillende soorten tuinstoelen. Ook in materiaal heeft u volop keuze. Houten tuinstoelen, kunststof tuinstoelen, terrasstoelen of wicker tuinstoelen. U vindt ze in onze showroom en ook op de website waar u ze kan bestellen. Oja, ook die heerlijke tuinstoelkussens die het zitten nog prettiger maken scoort u bij Horizon Tuinmeubelen.

Hartman tuinstoelen

Hartman, daar geniet je langer van. Het Nederlandse merk biedt kwalitatief hoogwaardige betaalbare tuinmeubelen. Hartman voorziet tuinen al vanaf de jaren '60 van tuinstoelen. Bij Horizon Tuinmeubelen heeft u de keuze uit onderhoudsvrije aluminium textileen verstelbare tuinstoelen, maar ook uit heerlijke diningchairs van het merk. Ook zo enthousiast worden wij van de Hartman Sophie Studio tuinstoelen. Trendy! De stoelen van Hartman zijn echt heerlijke relaxstoelen. Bij ons net nog iets even scherper geprijsd!

Wicker tuinstoelen

Wicker is is erg geliefd in grote tuinen en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het sterke gevlochten kunststof vezel rotan is erg onderhoudsvriendelijk. Wicker neemt geen vocht op en zo zeer goed bestand tegen regen. Het rot niet. Hier komt bij dat wicker tuinstoelen eenvoudig zijn schoon te maken, zodat je ze gedurende elk seizoen zonder probleem buiten kan laten staan. Een must! En wilt u de tuinstoelen toch verplaatsen? Geen enkel probleem! Wicker is licht in gewicht en zo makkelijk op een andere locatie te zetten.

Houten tuinstoelen

Wij Nederlanders zijn zodra de zon schijnt direct buiten te vinden. Als de zon schijnt bevinden we ons graag in de tuin. We zijn dan ook druk bezig om alles gelikt eruit te laten zien. Door uw grote tuin in te richten met houten tuinstoelen weet u zeker dat uw tuin geniet van een fantastische uitstraling. Hout is mooi, duurzaam en een kent een grote overlevingsdrang. Fris, hoogwaardig, stijlvol en robuust. Zeker eigenschappen die aan dit heerlijke materiaal toegeschreven kunnen worden. 

Merken tuinstoelen

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinstoelen. Denk niet alleen aan Hartman, maar ook aan geweldige merken als Four Seasons, Traditional Teak, The Original Bearchair, Sieger, Kettler, Suns, Keter, Platinum, Beach7, Lafuma en Eden sets. Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Combineer uw tuinstoelen ook eens met andere tuinmeubelen

Horizon Tuinmeubelen helpt u graag verder met de verdere inrichting van uw grote tuin. Diningsets, loungesetsverstelbare tuinsets, tuinbanken en ligbedden. Een kleine greep uit ons assortiment tuinmeubelen voor de grote tuin die prima passen bij uw tuinstoelen. Zo komt u zeker tot een geweldige inrichting van de tuin. Ook als uw ruimte beperkter is, bijvoorbeeld op uw balkon, hebben wij geschikte balkon meubels.

Kom langs in onze showroom of koop uw tuinstoelen op de website

Ziet u een tuinstoel graag liever eerst even van dichtbij? Geen probleem. In onze showroom op de Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk bent u van harte welkom om onze tuinstoelen uit te proberen! Natuurlijk kunt u uw favoriete stoel ook gewoon via onze website kopen. Wel zo makkelijk!