Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
21680006_65150006_S_1.jpg

Tuintafel voor de grote tuin

Een tuintafel vormt het hart van uw tuin. Uw favoriete tafel vindt u bij Horizon Tuinmeubelen.

Als u s'ochtends wakker wordt en de zon schijnt onder de juiste temperatuur is niets lekkerder dan direct een bak koffie drinken of genieten van een overheerlijk ontbijt in de tuin. Als s'avonds de zon ondergaat onder de juiste temperatuur is het fantastisch om in de tuin af te sluiten met een heerlijk drankje of zelfs wel met een barbecue. Genieten! De tuintafel vormt het hart van dit genieten. Rond de tuintafel speelt zich vrijwel het meeste af in de tuin. Of u nu gaat voor een houten tuintafel, ronde tuintafel, bijzettafel of een opklaptafel. Bij Horizon Tuinmeubelen in Zoeterwoude-Rijndijk vindt u de geschikte tuintafel voor uw grote tuin. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hoge Rijndijk 197 om ons brede assortiment tuintafels te bekijken en uit te proberen. Heeft u uw keuze al gemaakt? Bestel uw favoriete dan direct op de website!

Filter

Ruim assortiment tuintafels

Divers. Zo kan het assortiment tuintafels van Horizon Tuinmeubelen absoluut omschreven worden. Inklapbaar. Uitschuifbaar. Hout. Rond. Laag. Klein. Groot. Allerlei verschillende stylen en materialen. Of u nu een trendy, klassieke, landelijke of retro tuintafel zoekt. U weet zeker dat u bij ons de juiste keuze maakt. Erg belangrijk, aangezien de tuintafel het hart van uw tuin vormt en dus helemaal naar wens moet zijn. De keuze is reuze bij Horizon Tuinmeubelen. 

Houten tuintafel

Wij Nederlanders zijn zodra de zon schijnt direct buiten te vinden. Als de zon schijnt bevinden we ons graag in de tuin. We zijn dan ook druk bezig om alles gelikt eruit te laten zien. Door uw grote tuin in te richten met een houten tuintafel weet u zeker dat uw tuin geniet van een fantastische uitstraling. Hout is mooi, duurzaam en een kent een grote overlevingsdrang. Fris, hoogwaardig, stijlvol en robuust. Zeker eigenschappen die aan dit heerlijke materiaal toegeschreven kunnen worden. 

Ronde tuintafel

Een ronde tuintafel kent doorgaans een zeer modieus uiterlijk. Ook zijn ze zeer praktisch, omdat ze overal in de tuin te plaatsen zijn. 

Wicker tuintafel

Wicker is is erg geliefd in grote tuinen en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het sterke gevlochten kunststof vezel rotan is erg onderhoudsvriendelijk. Wicker neemt geen vocht op en zo zeer goed bestand tegen regen. Het rot niet. Hier komt bij dat een wicker tuintafel eenvoudig zijn schoon te maken, zodat je ze gedurende elk seizoen zonder probleem buiten kan laten staan. Een must! En wilt u de tuintafel toch verplaatsen? Geen enkel probleem! Wicker is licht in gewicht en zo makkelijk op een andere locatie te zetten.

Aluminium tuintafel

Een aluminium tuintafel is een lichtgewicht metaal. Als u even niet tevreden bent over de inrichting van de tuin dan kunt u een aluminium tuintafel gemakkelijk verplaatsen en de tuin snel opnieuw inrichten. Het is zo een zeer praktisch meubel. Daarnaast kent het net als wicker voordelen in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en roest niet! Wel zo fijn.

Hartman tuintafel

Hartman, daar geniet je langer van. Het Nederlandse merk biedt kwalitatief hoogwaardige betaalbare tuinmeubelen. Hartman voorziet tuinen al vanaf de jaren '60 van tuintafels. Bij Horizon Tuinmeubelen heeft u de keuze uit onderhoudsvrije aluminium textileen tafels. Bij ons net nog iets even scherper geprijsd!

Merken tuintafels

Naast de keuze uit Hartman tafels heeft u bij ons de keuze uit nog meer verschillende merken tuintafels. U kunt denken aan heerlijke tafels van Suns en Kettler. Allen vertegenwoordigen ze hetzelfde principe: sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en bovenal duurzaam. Wat wilt u nog meer?

Combineer uw tuintafeltje met andere tuinmeubelen

Horizon Tuinmeubelen helpt u graag verder met de verdere inrichting van uw grote tuin. Diningsets, loungesets, tuinsetstuinbanken en ligbedden. Een kleine greep uit ons assortiment tuinmeubelen voor de grote tuin die prima passen bij uw tuintafel. Zo komt u zeker tot een geweldige inrichting van de tuin. Ook als uw ruimte beperkter is, bijvoorbeeld op uw balkon, hebben wij geschikte balkon meubels.

Kom langs in onze showroom of koop uw tuintafel op de website

Ziet u een tuintafel graag liever eerst even van dichtbij? Geen probleem. In onze showroom op de Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk bent u van harte welkom om onze tafels uit te proberen! Zo kunt u alvast wennen aan het genieten in de tuin. Natuurlijk kunt u uw favoriete meubel ook gewoon via onze website kopen. Wel zo makkelijk!