Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
65867010_65915010_S_1.jpg

Tuinset voor de grote tuin

Onze verstelbare tuinsets geven u het gemak van opklapbaar en verstelbaar.

Wat is het toch een heerlijk gevoel om in de zomer tijdens het stralende weer met familie of vrienden te eten en na te borrelen in de tuin. Belangrijk is echter wel dat u comfortabel zit. Tijdens het eten wenst u vanzelfsprekend een andere houding dan die relax-stand die zo fijn is met borrelen. Een verstelbaar tuinset is hier het meest geschikte alles-in-1 tuinmeubel voor. Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk biedt u een grote selectie verstelbare tuinsets. Zo houden uitstekend rekening met de omvang van uw grote tuin. De aluminium tuinmeubelen zijn licht in gewicht en eenvoudig opklapbaar. Zo bergt u ze gemakkelijk op als ze even niet gewenst zijn in de tuin. Dat werkt ruimtebesparend. Wilt u de set een andere positie geven in de tuin? Geen probleem. In de zon of in de schaduw zijn deze tuinmeubelen van aluminium eenvoudig te verplaatsen. Wel zo lekker!

Filter

Ruim assortiment tuinsets

Gemak. Daar worden de tuinsets van Horizon Tuinmeubelen om geroemd. Met haar verstelbare karakter kan u de set in elke gewenste positie neerzetten. Lekker rechtop eten of onderuitgezakt een boekje lezen. Het kan! Het assortiment verstelbare tuinsets biedt zowel verschillende stylen als materialen. Houdt u van trendy, klassiek, landelijk en retro? U vindt deze stylen tuinsets allemaal bij Horizon Tuinmeubelen. Ook in materiaal zijn wij onderscheidend. Wicker en aluminium tuinsets. De keuze is reuze bij Horizon Tuinmeubelen. Combineer uw tuinset met een van de tuinstoelen uit ons ruime assortiment.

Wicker tuinset

Wicker is is erg geliefd in grote tuinen en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het sterke gevlochten kunststof vezel rotan is erg onderhoudsvriendelijk. Wicker neemt geen vocht op en zo zeer goed bestand tegen regen. Het rot niet. Hier komt bij dat wicker tuinsets eenvoudig zijn schoon te maken, zodat je ze gedurende elk seizoen zonder probleem buiten kan laten staan. Een must! En wilt u de tuinsets toch verplaatsen? Geen enkel probleem! Wicker is licht in gewicht en zo makkelijk op een andere locatie te zetten. Om uw wicker tuinset in topconditie te houden adviseren wij een wicker beschermer en AeroCover tuinsethoes.

Aluminium tuinset

Aluminium tuinsets zijn een lichtgewicht metaal. Als u even niet tevreden bent over de inrichting van de tuin dan kunt u de aluminium tuinsets gemakkelijk verplaatsen en de tuin snel opnieuw inrichten. Het zijn zo zeer praktische sets. Daarnaast kent het net als wicker voordelen in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en roest niet! Wel zo fijn.

Hartman tuinset

Een Hartman tuinset, daar geniet je langer van. Het Nederlandse merk biedt kwalitatief hoogwaardige betaalbare tuinmeubelen. Hartman voorziet tuinen al vanaf de jaren '60 van tuinsets. Bij Horizon Tuinmeubelen heeft u de keuze uit onderhoudsvrije aluminium textileen diningsets. Bij ons net nog iets even scherper geprijsd!

Merken tuinsets

Naast de keuze uit Hartman tuinsets heeft u bij ons de keuze uit nog meer verschillende merken verstelbare tuinsets. U kunt denken aan heerlijke sets van Kettler en Taste. Allen vertegenwoordigen ze hetzelfde principe: sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en bovenal duurzaam. Wat wilt u nog meer?

Combineer uw verstelbare tuinset met andere tuinmeubelen

Horizon Tuinmeubelen helpt u graag verder met de verdere inrichting van uw grote tuin. Diningsets, loungesets, tuinbanken en ligbedden. Een kleine greep uit ons assortiment tuinmeubelen voor de grote tuin die prima passen bij uw tuinset. Zo komt u zeker tot een geweldige inrichting van de tuin. Bent u van plan om een andere ruimte in te richten, bijvoorbeeld een balkon? Ontdek dan onze balkon meubels.

Kom langs in onze showroom of koop uw verstelbare tuinset op de website

Ziet u een tuinset graag liever eerst even van dichtbij? Geen probleem. In onze showroom op de Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk bent u van harte welkom om onze verstelbare tuinsets uit te proberen! Zo kunt u alvast wennen aan het genieten in de tuin. Natuurlijk kunt u uw favoriete set ook gewoon via onze website kopen. Wel zo makkelijk!