Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
Coast 04 (1).jpg

Tuinsets voor de kleine tuin

Ook voor een kleine tuin hebben wij de juiste tuinmeubelen.

Bent u opzoek naar loungesets, tuinsets, tuinstoelen of ligbedden? Bij Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk bent u aan het juiste adres voor deze tuinmeubelen. Wij bieden een grote selectie tuinmeubelen voor de kleine tuin, zodat u deze ruimte perfect kunt inrichten. De tuinmeubels uit ons assortiment maken het mogelijk eindeloos uit te breiden in uw grote tuin, zodat u heerlijk kunt loungen, dineren of genieten van de zon. Bij Horizon Tuinmeubel kunt u terecht voor verschillende stijlen en materialen. Van trendy tot stijlvolle teak houten - tot populaire rotan tuinmeubelen.

Filter

Horizon Tuinmeubelen houdt rekening met de grootte van uw tuin

Indien u op zoek bent naar tuinmeubelen voor een kleine tuin, dan bent u bij Horizon Tuinmeubelen Zoeterwoude-Rijndijk op het meer dan juiste adres. Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie tuinmeubelen voor de kleine tuin; loungesets, diningsets, verstelbare tuinsets en houten tuinmeubelen komen o.a. terug in ons ruim opgezette assortiment tuinmeubels. Ook de tuinbank voor de kleine tuin is erg geliefd.

Ook kleine tuinen verdienen een nieuwe look. Daarom kent ons assortiment tuinmeubelen, tuinmeubels die rekening houden met de ruimte en grootte van uw tuin. Zo kunt u ook gewoon eindeloos loungen, dineren of lekker genieten van het zomers weer in uw kleine tuin in de mooiste loungesets, diningsets, verstelbare tuinsets en houten tuinmeubelen van Horizon Tuinmeubelen.

Loungesets

Comfortabel en luxe. Om deze woorden worden de loungesets voor de kleine tuin van Horizon Tuinmeubelen geroemd. Het assortiment loungesets biedt wicker - en aluminium loungesets voor de kleine tuin. Wij Nederlanders zijn zodra de zon schijnt direct buiten te vinden. Als de zon schijnt bevinden we ons graag in de tuin. Deze loungesets laten u heerlijk genieten in de zon.

Diningsets

Wilt u alles uit de zomer halen? Ontdek dan de diningsets voor de kleine tuin van Horizon Tuinmeubelen. Met de gemakken van een diningset levert u zeker niet in op comfort tegenover binnen eten aan een eettafel. Integendeel. Hiervoor bent u bij Horizon Tuinmeubelen op het juiste adres.

Verstelbare tuinsets

Een Hartman - of wicker tuinset. Als u het Horizon Tuinmeubelen vraagt, zorgen deze voor een hoop gemak in uw kleine tuin. Lekker rechtop eten of onderuitgezakt een boekje lezen. Het kan beide! Daarnaast zijn deze verstelbare tuinsets ligt in gewicht, zodat u het gemakkelijk kunt verplaatsen of opbergen.

Houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen voor de kleine tuin. Duurzaam, een grote overlevingsdrang, fris, hoogwaardig en robuust. Maar bovenal kennen houten tuinmeubelen een fantastische uitstraling. Door uw tuin in te richten met houten tuinmeubelen krijgt u de tuin waar u al zolang van droomt. 

Nog meer tuinmeubels voor de kleine tuin

Met ons assortiment tuinmeubels kunt u alle kanten op. Naast de loungesets, diningsets en verstelbare tuinsets bent u bij ons in Zoeterwoude-Rijndijk oopk op het juiste adres voor tuinstoelen, tuintafels en ligbedden. Ontdek ons aanbod direct!

Tuinmeubels kopen?

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze tuinmeubelen dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze showroom bevindt zich aan de Hoge Rijndijk 197 in Zoeterwoude-Rijndijk. Ook is het mogelijk uw favoriete tuinmeubel te bestellen via de website.