4SO Trentino corporate lounge - atlas table 01 .jpg

Loungesets voor de kleine tuin kopen

Koop bij ons uw favoriete loungeset

Heerlijk ontspannen genieten van het mooie weer en de geweldige zon in uw eigen tuin. Of u dit wilt in uw eentje, met familie of met vrienden. Het kan met een loungeset uit het assortiment van Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk! Wat een luxe. Het maakt uw tuin en de zomer een stuk comfortabeler. Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie fantastische loungesets voor de kleine tuin. Loungesets voor de kleine tuin houden vanzelfsprekend rekening met de grootte van uw tuin. Zo kunt u alle kanten op met de inrichting. Een loungeset is al verkrijgbaar vanaf € 999,-.

Loungesets voor kleine tuin 2022

‘Comfortabel’ en ‘luxe voor een goede prijs’: om deze woorden wordt Horizon Tuinmeubelen geroemd en ook ons aanbod van Loungesets mag er zijn! Het assortiment Loungesets voor Kleine tuin is een bijzonder geheel van producten van zowel verschillende stylen en materialen, dus wij hebben ook echt iets bijzonders voor u.

Ons actuele aanbod bevat de volgende 119 producten:

Andere tuinmeubelen voor kleine tuin

Misschien bent u naast loungesets ook wel op zoek naar andere tuinmeubelen voor kleine tuin? Logisch, want u kunt prima diverse producten met elkaar combineren uit andere productgroepen als: Lounge/diningsets voor kleine tuin, Diningsets voor kleine tuin, Verstelbare tuinsets voor kleine tuin, Tuinstoelen voor kleine tuin, Tuintafels voor kleine tuin, Tuinbanken voor kleine tuin, Ligbedden voor kleine tuin, Loungebanken voor kleine tuin, Houten tuinmeubelen voor kleine tuin en Tuinaccessoires voor kleine tuin, Uw complete tuinset koopt u bij Horizon Tuinmeubelen. Wij bezorgen uw tuinmeubelen thuis, zetten het op en nemen de oude tuinmeubelen en alle rommel weer mee. Die service vindt u niet snel ergens anders!

Alleen de beste merken

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinmeubelen. Denk aan 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, AeroCover, B & B outdoor, Eden tuinmeubelen, Happy Cocooning, Hartman tuinmeubelen, Keter, Kettler tuinmeubelen, Platinum, Taste by 4 Seasons tuinmeubelen en Traditional Teak Tuinmeubelen, We verkopen ook tuinmeubelen onder eigen merk.
Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Kom langs in onze showroom of koop loungesets online

Ziet u Loungesets graag liever van dichtbij? Kom dan naar onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. Lukt het niet om langs te komen? Bestel het product dan via onze website. Wel zo makkelijk!