Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is genomineerd voor Sterkste Schakel 2021; een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service.
Lees het persbericht
loungesets-ElbaLiving-01.jpg

Loungesets voor de kleine tuin

Loungesets vanaf 999,-

Heerlijk ontspannen genieten van het mooie weer en de geweldige zon in uw eigen tuin. Of u dit wilt in uw eentje, met familie of met vrienden. Het kan met een loungeset uit het assortiment van Horizon Tuinmeubelen uit Zoeterwoude-Rijndijk! Wat een luxe. Het maakt uw tuin en de zomer een stuk comfortabeler. Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie fantastische loungesets voor de kleine tuin. Loungesets voor de kleine tuin houden vanzelfsprekend rekening met de grootte van uw tuin. Zo kunt u alle kanten op met de inrichting. Een loungeset is al verkrijgbaar vanaf € 999,-

Filter

Ruim assortiment loungesets

Comfortabel en luxe. Om deze woorden worden de loungesets van Horizon Tuinmeubelen geroemd. Het assortiment loungesets biedt zowel verschillende stylen als materialen. Houdt u van trendy, klassiek, landelijk en retro? U vindt deze stylen loungesets allemaal bij Horizon Tuinmeubelen. Ook in materiaal zijn wij onderscheidend. Wicker, aluminium en teakhouten loungesets. Allemaal vindt u deze heerlijke sets bij Horizon Tuinmeubelen. 

Wicker loungeset

Wicker is is erg geliefd in grote tuinen en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Het sterke gevlochten kunststof vezel rotan is erg onderhoudsvriendelijk. Wicker neemt geen vocht op en zo zeer goed bestand tegen regen. Het rot niet. Hier komt bij dat wicker loungesets eenvoudig zijn schoon te maken, zodat je ze gedurende elk seizoen zonder probleem buiten kan laten staan. Een must! En wilt je de loungesets toch verplaatsen? Geen enkel probleem! Wicker is licht in gewicht en zo makkelijk op een andere locatie te zetten.

Aluminium loungeset

Aluminium loungesets zijn een lichtgewicht metaal. Als u even niet tevreden bent over de inrichting van de tuin dan kunt u de aluminium loungesets gemakkelijk verplaatsen en de tuin snel opnieuw inrichten. Het zijn zo zeer praktische sets. Daarnaast kent het net als wicker voordelen in onderhoud. Het is gemakkelijk schoon te houden en roest niet! Wel zo fijn.

Teakhout loungeset

Wij Nederlanders zijn zodra de zon schijnt direct buiten te vinden. Als de zon schijnt bevinden we ons graag in de tuin. We zijn dan ook druk bezig om alles gelikt eruit te laten zien. Door uw grote tuin in te richten met het sterke materiaal teakhout weet u zeker dat uw tuin geniet van een fantastische uitstraling. Teak is mooi, duurzaam en een hardhout met een grote overlevingsdrang. Fris, hoogwaardig, stijlvol en robuust. Zeker eigenschappen die aan dit heerlijke materiaal toegeschreven kunnen worden. 

Merken loungesets

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken loungesets. Denk aan Hartman, Four Seasons, Traditional TeakSieger, KettlerKeter, Platinum, Beach7, Lafuma en Eden sets. Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Combineer uw loungeset ook eens met andere tuinmeubelen

Horizon Tuinmeubelen helpt u graag verder met de verdere inrichting van uw grote tuin. Diningsets, verstelbare tuinsets, tuinbanken en ligbedden. Een kleine greep uit ons assortiment tuinmeubelen voor de grote tuin die prima passen bij uw loungeset. Zo komt u zeker tot een geweldige inrichting van de tuin. Is uw ruimte beperkter en heeft u een balkon? Ontdek eens onze speciale balkon meubels!

Kom langs in onze showroom of koop uw loungeset op de website

Ziet u een loungeset graag liever eerst even van dichtbij? Geen probleem. In onze showroom op de Hoge Rijndijk 197 te Zoeterwoude-Rijndijk bent u van harte welkom om onze loungesets uit te proberen! Natuurlijk kunt u uw favoriete set ook gewoon via onze website kopen. Wel zo makkelijk!