22728008_11728008_53206010_S_4 (1).jpg

Bartafels kopen

Ontdek het assortiment bartafels eens voor de kleine tuin!

De Bartafel is terug van weggeweest. Uniek in elke tuin van het bekende merk Hartman. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten, met mogelijkheden voor verschillende kleuren aluminium onderstellen. Mooi om te combineren met de Sophie barstoel. Deze Bij Hartman gemaakte barstoel heeft een perfect zitcomfort. U heeft keuze uit een teak of aluminium onderstel.

Bartafels voor kleine tuin 2022

‘Comfortabel’ en ‘luxe voor een goede prijs’: om deze woorden wordt Horizon Tuinmeubelen geroemd en ook ons aanbod van Bartafels mag er zijn! Het assortiment Bartafels voor Kleine tuin is een bijzonder geheel van producten van zowel verschillende stylen en materialen, dus wij hebben ook echt iets bijzonders voor u.

Ons actuele aanbod bevat de volgende 3 producten:

Andere tuinmeubelen voor kleine tuin

Misschien bent u naast bartafels ook wel op zoek naar andere tuinmeubelen voor kleine tuin? Logisch, want u kunt prima diverse producten met elkaar combineren uit andere productgroepen als: Loungesets voor kleine tuin, Lounge/diningsets voor kleine tuin, Diningsets voor kleine tuin, Verstelbare tuinsets voor kleine tuin, Tuinstoelen voor kleine tuin, Tuintafels voor kleine tuin, Tuinbanken voor kleine tuin, Ligbedden voor kleine tuin, Loungebanken voor kleine tuin, Houten tuinmeubelen voor kleine tuin en Tuinaccessoires voor kleine tuin, Uw complete tuinset koopt u bij Horizon Tuinmeubelen. Wij bezorgen uw tuinmeubelen thuis, zetten het op en nemen de oude tuinmeubelen en alle rommel weer mee. Die service vindt u niet snel ergens anders!

Alleen de beste merken

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinmeubelen. Denk aan 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, AeroCover, B & B outdoor, Eden tuinmeubelen, Happy Cocooning, Hartman tuinmeubelen, Keter, Kettler tuinmeubelen, Platinum, Taste by 4 Seasons tuinmeubelen en Traditional Teak Tuinmeubelen, We verkopen ook tuinmeubelen onder eigen merk.
Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Kom langs in onze showroom of koop bartafels online

Ziet u Bartafels graag liever van dichtbij? Kom dan naar onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. Lukt het niet om langs te komen? Bestel het product dan via onze website. Wel zo makkelijk!