net.rio210.2_2018outdoor.jpg

Uitschuifbare tuintafels kopen

Zoekt u een uitschuifbare tuintafel voor de kleine tuin?

De unieke uitschuifbare tuintafel vindt u bij Horizon van het merk Nardi. Een unieke tafel speciaal geschikt voor de kleine tuin. Als de tafel ingeschoven is, staat deze niet in de weg en kunt u er zo gebruik van maken. Krijgt u bezoek, dan maakt u de tafel groter en kunt u allen aan de tafel dineren. Het blad is van kunststof en makkelijk schoon te maken. Het onderstel in van aluminium en sterk in constructie.

Andere tuinmeubelen voor kleine tuin

Misschien bent u naast uitschuifbare tuintafels ook wel op zoek naar andere tuinmeubelen voor kleine tuin? Logisch, want u kunt prima diverse producten met elkaar combineren uit andere productgroepen als: Loungesets voor kleine tuin, Lounge/diningsets voor kleine tuin, Diningsets voor kleine tuin, Verstelbare tuinsets voor kleine tuin, Tuinstoelen voor kleine tuin, Tuintafels voor kleine tuin, Tuinbanken voor kleine tuin, Ligbedden voor kleine tuin, Loungebanken voor kleine tuin, Houten tuinmeubelen voor kleine tuin en Tuinaccessoires voor kleine tuin, Uw complete tuinset koopt u bij Horizon Tuinmeubelen. Wij bezorgen uw tuinmeubelen thuis, zetten het op en nemen de oude tuinmeubelen en alle rommel weer mee. Die service vindt u niet snel ergens anders!

Alleen de beste merken

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinmeubelen. Denk aan 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, AeroCover, B & B outdoor, Eden tuinmeubelen, Happy Cocooning, Hartman tuinmeubelen, Keter, Kettler tuinmeubelen, Platinum, Taste by 4 Seasons tuinmeubelen en Traditional Teak Tuinmeubelen, We verkopen ook tuinmeubelen onder eigen merk.
Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Kom langs in onze showroom of koop uitschuifbare tuintafels online

Ziet u Uitschuifbare tuintafels graag liever van dichtbij? Kom dan naar onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. Lukt het niet om langs te komen? Bestel het product dan via onze website. Wel zo makkelijk!