Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.
AeroCover_Sfeer_1.jpg

Onderhoud en Hoezen kopen

Verleng de levensduur van uw tuinset !

Horizon Tuinmeubelen houdt rekening met het onderhoud van uw tuinmeubelen.

Het langste plezier van uw tuinmeubelen met onderhoudsmiddelen van Eden. Wanneer u tuinmeubelen aanschaft wilt u hier ook jaren plezier van hebben. Het onderhouden van uw wicker tuinmeubelen kan op eenvoudige wijze door deze 2 x per jaar te impregneren. Ook voor aluminium tuinmeubelen, polywood tuinmeubelen en teak tuinmeubelen heeft Horizon tuinmeubelen een passend advies klaar.

Nog meer genieten van de tuin.

Met ons assortiment tuinmeubels kunt u alle kanten op. Naast de loungesets, diningsets en verstelbare tuinsets bent u bij ons in Zoeterwoude-Rijndijk oopk op het juiste adres voor tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken en ligbedden. Ontdek ons aanbod direct!

Beschermhoezen kopen?

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze Aero cover beschermhoezen voor tuinmeubelen dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze showroom bevindt zich aan de Hoge Rijndijk 197 in Zoeterwoude-Rijndijk. Ook is het mogelijk uw Aero cover beschermhoezen te bestellen via de website.