72921010_65867010_S_1.jpg

Aluminium onderhoud kopen

Het beste onderhoud voor uw aluminium tuinmeubelen

Aluminium onderhoud voor onderhoud 2022

‘Comfortabel’ en ‘luxe voor een goede prijs’: om deze woorden wordt Horizon Tuinmeubelen geroemd en ook ons aanbod van Aluminium onderhoud mag er zijn! Het assortiment Aluminium onderhoud voor Onderhoud is een bijzonder geheel van producten van zowel verschillende stylen en materialen, dus wij hebben ook echt iets bijzonders voor u.

Ons actuele aanbod bevat onderstaand product:

Hoe maak ik mijn aluminium textileen tuinmeubelen het beste schoon? Uw aluminium tuinset kunt u het beste schoonmaken met een niet agressief sopje. Daarna kunt u de aluminium tuinmeubelen 2 x per jaar behandelen met een aluminium beschermer. Horizon tuinmeubelen geeft u door jarenlange ervaring het beste advies over het onderhoud van uw tuinmeubelen. Verleng de levensduur van uw tuinset met onze onderhoudsmiddelen. Let op!
Wij raden u ten stelligste af om uw aluminium tuinmeubelen schoon te maken met een hogedrukreiniger of bleekmiddel. Hiermee kunt u de coating verwijderen of onherstelbaar beschadigen. Ook bestaat de kans dat uw waardevolle meubel wit uitslaat. Wij raden u af om uw aluminium tuinmeubelen langdurig te bedekken met decoratie of andere attributen daar er blijvende vlekken of verkleuring kan ontstaan. Wees te allen tijde voorzichtig met vuur, olie en vetten of hete voorwerpen bij uw meubelen in verband met blijvende schade.