Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.
65886003_11681003_11681010_1.jpg

HPL tuintafels onderhoud kopen

HPL is sterk materiaal dat krasbestendig is en goed tegen hoge temperaturen kan. Door het gladde oppervlak kan dit materiaal makkelijk worden schoon gemaakt. U kunt dit materiaal het beste schoonmaken met een vochtige doek. Dankzij het speciale oppervlak heeft u verder geen andere verzorgingsmiddelen nodig. Gebruik voor het schoonmaken nooit schuurmiddelen of schuursponsjes. Na het schoonmaken kunt u de tafel weer afnemen met een droge doek, hierdoor zal deze weer mooi gaan glanzen. Met de volgende tips zult u nog langer genieten van HPL materiaal:
Plaats hete voorwerpen (zoals pannen) altijd op een onderzetter. Spoel agressieve stoffen direct weg zodra ze op het materiaal komen.Vermijd scherpe voorwerpen die krassen kunnen veroorzaken. Mocht het materiaal na het schoonmaken van een vlek een doffe plek geven, dan bereikt u vaak een mooi resultaat met Glassex of een azijnoplossing. Gebruik absoluut geen middelen die wax bevatten. Deze middelen kunnen namelijk vegen en vlekken achterlaten op het materiaal.