Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.
DSC_3632_2.jpg

Wicker onderhoud kopen

Hoe maak ik wicker tuinmeubelen schoon ? vraag het aan de specialist

Hoe maak ik mijn wicker tuinmeubelen het beste schoon? Uw wicker tuinset kunt u het beste schoonmaken met onze wicker reiniger. Daarna kunt u de wicker tuinmeubelen 2 x per jaar impregneren met een wicker beschermer. Horizon Tuinmeubelen geeft u door jarenlange ervaring het beste advies over het onderhoud van uw tuinmeubelen. Verleng de levensduur van uw tuinset met onze onderhoudsmiddelen.

Wicker onderhoud voor onderhoud 2022

‘Comfortabel’ en ‘luxe voor een goede prijs’: om deze woorden wordt Horizon Tuinmeubelen geroemd en ook ons aanbod van Wicker onderhoud mag er zijn! Het assortiment Wicker onderhoud voor Onderhoud is een bijzonder geheel van producten van zowel verschillende stylen en materialen, dus wij hebben ook echt iets bijzonders voor u.

Ons actuele aanbod bevat de volgende 3 producten:

Andere tuinmeubelen voor onderhoud

Misschien bent u naast wicker onderhoud ook wel op zoek naar andere tuinmeubelen voor onderhoud? Logisch, want u kunt prima diverse producten met elkaar combineren uit andere productgroepen als: AeroCover loungesethoes voor onderhoud, AeroCover tuinsethoes voor onderhoud, AeroCover parasolhoes voor onderhoud, AeroCover overige hoezen voor onderhoud, Opbergkisten tuinkussens voor onderhoud, Aluminium onderhoud voor onderhoud, HPL tuintafels onderhoud voor onderhoud, Natuursteen onderhoud voor onderhoud, Parasol en kussen onderhoud voor onderhoud, Polywood onderhoud voor onderhoud, Spraystone onderhoud voor onderhoud en Teak onderhoud voor onderhoud, Uw complete tuinset koopt u bij Horizon Tuinmeubelen. Wij bezorgen uw tuinmeubelen thuis, zetten het op en nemen de oude tuinmeubelen en alle rommel weer mee. Die service vindt u niet snel ergens anders!

Alleen de beste merken

Ook heeft u de keuze uit verschillende merken tuinmeubelen. Denk aan 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen, AeroCover, B & B outdoor, Eden tuinmeubelen, Happy Cocooning, Hartman tuinmeubelen, Keter, Kettler tuinmeubelen, Platinum, Taste by 4 Seasons tuinmeubelen en Traditional Teak Tuinmeubelen, We verkopen ook tuinmeubelen onder eigen merk.
Extra opvallend in ons assortiment is de Taste collectie by 4 Seasons; sterk in prijs, uitmuntend in kwaliteit en duurzaam.

Onderhoud Wicker tuinmeubelen

Geniet langer van uw aankoop met de juiste onderhoudsmiddelen voor Wicker tuinmeubelen. Horizon Tuinmeubelen geeft u door jarenlange ervaring het beste advies over het onderhoud van uw tuinmeubelen.

Kom langs in onze showroom of koop wicker onderhoud online

Ziet u Wicker onderhoud graag liever van dichtbij? Kom dan naar onze showroom in Zoeterwoude-Rijndijk. Lukt het niet om langs te komen? Bestel het product dan via onze website. Wel zo makkelijk!