Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.
Inbouwbrander Rechthoek + glazen ombouw Close-up.jpg

Warmte kopen

Happy Cocooning buitenhaarden

Horizon Tuinmeubelen houdt rekening met de grootte van uw tuin

Indien u opzoek bent naar tuinmeubelen voor een kleine tuin, dan bent u bij Horizon Tuinmeubelen Zoeterwoude-Rijndijk op het meer dan juiste adres. Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie tuinmeubelen voor de kleine tuin; loungesets, diningsets, verstelbare tuinsets komen terug in ons ruim opgezette assortiment tuinmeubels.

Ook kleine tuinen verdienen een nieuwe look. Daarom kent ons assortiment tuinmeubelen, tuinmeubels die rekening houden met de ruimte en grootte van uw tuin. Zo kunt u ook gewoon eindeloos loungen, dineren of lekker genieten van het zomers weer in uw kleine tuin in de mooiste loungesets, diningsets en verstelbare tuinsets van Horizon Tuinmeubelen

Nog meer tuinmeubels voor de kleine tuin

Met ons assortiment tuinmeubels kunt u alle kanten op. Naast de loungesets, diningsets en verstelbare tuinsets bent u bij ons in Zoeterwoude-Rijndijk oopk op het juiste adres voor tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken en ligbedden. Ontdek ons aanbod direct!

Buitenhaard kopen?

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze buitenhaarden dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze showroom bevindt zich aan de Hoge Rijndijk 197 in Zoeterwoude-Rijndijk. Ook is het mogelijk uw favoriete buitenhaard te bestellen via de website.