Scandic living set.jpg

Tuinsets voor de kleine tuin

Ook voor een kleine tuin hebben wij de juiste tuinmeubelen.
 • Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie lounge-/diningsets voor de kleine tuin, waarop u heerlijk kunt loungen en dineren. Nieuw voor 2018 is de in hoogte verstelbare lounge dining tafel.

 • Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie lounge-/diningsets voor de kleine tuin, waarop u heerlijk kunt loungen en dineren. Nieuw voor 2018 is de in hoogte verstelbare lounge dining tafel.

 • Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie diningsets voor de kleinere tuin, waarop u heerlijk kunt dineren. Stel zelf uw diningset : door de ruime keuze aan diningstoelen en diningtafels kunt u zelf uw diningset samenstellen.

 • Kom naar de showroom

  Ik wil gebeld worden

 • Zoekt u een verstelbaar tuinset die past in een tuin, waarin de ruimte wat beperkter is? Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie verstelbare tuinsets die nooit in de weg staan en prima inspringen op de ruimte van uw tuin! Deze Hartman - en Wi…

 • Bij Horizon Tuinmeubelen heeft u een enorme keuze uit tuinstoelen voor de kleinere tuin. Ons aanbod bestaat uit klapstoelen, stapelstoelen, opvouwbare stoelen, relaxstoelen, standenstoelen, loungestoelen, oorstoelen. Alle stoelen in ons assortiment z…

 • Zoekt u design tuinstoelen tegen betaalbare prijzen ? Horizon tuinmeubelen is dealer van Scab Design tuinstoelen. Dit zijn de mooiste design tuinstoelen tegen betaalbare prijzen. Deze design tuinstoelen zijn leverbaar in vele kleuren. Scab Design tui…

 • Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie tuintafels van klein tot groot voor de kleinere tuin. Wij zijn gespecialiseerd in balkon tafels en opklapbare tuintafels.

 • Zoekt u een tuinbank die prima past in de ruimte van uw tuin? Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie bijpassende tuinbanken, prima geschikt voor een tuin waarin de ruimte beperkter is. Wij hebben houten tuinbanken, aluminium tuinbanken en te…

 • Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie ligbedden, waarop u heerlijk kunt geniet in uw kleinere tuin. Wij verkopen ligbedden van o.a. Hartman, Beach 7, Four Seasons en Lafuma relaxstoelen.

 • Horizon Tuinmeubelen heeft een ruime keuze in aanvullingen bij uw tuinmeubelen. U kunt hierbij denken aan bijzettafels, loungetafels, opbergboxen, buitenhaarden en nog veel meer. Laat u verrassen in onze showroom nabij Leiden.

Horizon Tuinmeubelen houdt rekening met de grootte van uw tuin

Indien u opzoek bent naar tuinmeubelen voor een kleine tuin, dan bent u bij Horizon Tuinmeubelen Zoeterwoude-Rijndijk op het meer dan juiste adres. Horizon Tuinmeubelen biedt u een grote selectie tuinmeubelen voor de kleine tuin; loungesets, diningsets, verstelbare tuinsets en houten tuinmeubelen komen o.a. terug in ons ruim opgezette assortiment tuinmeubels. Ook de tuinbank voor de kleine tuin is erg geliefd.

Ook kleine tuinen verdienen een nieuwe look. Daarom kent ons assortiment tuinmeubelen, tuinmeubels die rekening houden met de ruimte en grootte van uw tuin. Zo kunt u ook gewoon eindeloos loungen, dineren of lekker genieten van het zomers weer in uw kleine tuin in de mooiste loungesets, diningsets, verstelbare tuinsets en houten tuinmeubelen van Horizon Tuinmeubelen.

Loungesets

Comfortabel en luxe. Om deze woorden worden de loungesets voor de kleine tuin van Horizon Tuinmeubelen geroemd. Het assortiment loungesets biedt wicker - en aluminium loungesets voor de kleine tuin. Wij Nederlanders zijn zodra de zon schijnt direct buiten te vinden. Als de zon schijnt bevinden we ons graag in de tuin. Deze loungesets laten u heerlijk genieten in de zon.

Diningsets

Wilt u alles uit de zomer halen? Ontdek dan de diningsets voor de kleine tuin van Horizon Tuinmeubelen. Met de gemakken van een diningset levert u zeker niet in op comfort tegenover binnen eten aan een eettafel. Integendeel. Hiervoor bent u bij Horizon Tuinmeubelen op het juiste adres.

Verstelbare tuinsets

Een Hartman - of wicker tuinset. Als u het Horizon Tuinmeubelen vraagt, zorgen deze voor een hoop gemak in uw kleine tuin. Lekker rechtop eten of onderuitgezakt een boekje lezen. Het kan beide! Daarnaast zijn deze verstelbare tuinsets ligt in gewicht, zodat u het gemakkelijk kunt verplaatsen of opbergen.

Houten tuinmeubelen

Houten tuinmeubelen voor de kleine tuin. Duurzaam, een grote overlevingsdrang, fris, hoogwaardig en robuust. Maar bovenal kennen houten tuinmeubelen een fantastische uitstraling. Door uw tuin in te richten met houten tuinmeubelen krijgt u de tuin waar u al zolang van droomt. 

Nog meer tuinmeubels voor de kleine tuin

Met ons assortiment tuinmeubels kunt u alle kanten op. Naast de loungesets, diningsets en verstelbare tuinsets bent u bij ons in Zoeterwoude-Rijndijk oopk op het juiste adres voor tuinstoelen, tuintafels en ligbedden. Ontdek ons aanbod direct!

Tuinmeubels kopen?

Indien u geïnteresseerd bent in een van onze tuinmeubelen dan bent u van harte welkom in onze showroom. Onze showroom bevindt zich aan de Hoge Rijndijk 197 in Zoeterwoude-Rijndijk. Ook is het mogelijk uw favoriete tuinmeubel te bestellen via de website.