Tuinmeubelen Zoeterwoude

Woont u in Zoeterwoude? Kom dan eens naar de showroom van Horizon Tuinmeubelen in Zoeterwoude Rijndijk. We hebben een showroom met een geweldig assortiment. Uiteindelijk wil je toch tuinmeubelen ervaren en het juiste advies krijgen om de komende 10 jaar van uw tuinmeubelen te genieten.

Tuinmeubelen kopen Zoeterwoude

Bij Horizon tuinmeubelen zit u goed! Op slechts een paar minuten rijden van Zoeterwoude.

Het is heerlijk wonen in Zoeterwoude. U heeft buiten lekker de ruimte en bij mooi weer wilt u alles kunnen doen waar u zin in heeft. De juiste tuinmeubelen spelen daar een belangrijke rol in. Of u nu lekker op een loungebank wilt lezen in de schaduw, op een ligbed wilt genieten van de zon of aan uw tuintafel uitgebreid wilt dineren.

Welke nieuwe tuinmeubelen passen bij het plaatje in uw hoofd? En wat kunt u doen om de dining set of tuintafel die u al heeft een nieuwe look te geven? Horizon Tuinmeubelen is gespecialiseerd in de verkoop van tuinmeubelen van de beste merken tegen scherpe prijzen. Van moderne loungesets met waterafstotende kussens en een parasol, tot speciale dining sets en all weather tuinmeubelen voor de grote tuin. Van materialen als teak en wicker tot aluminium.  

In de sfeervolle showroom of vanuit huis in Zoeterwoude tuinsets online bestellen  

Voor een sfeervol overzicht van het grote assortiment aan tuinsets bent u van harte welkom in onze showroom op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude-Rijndijk, niet ver van Zoeterwoude. Parkeren voor de deur is gratis en binnen krijgt u een heerlijke kop koffie. Tuinartikelen kopen doet u tenslotte niet elke dag en tuinmeubelen kopen doet u niet elk jaar. Wij nemen de tijd die u nodig heeft om tot de juiste beslissing te komen. Wij hebben de ervaring (ruim 30 jaar!) en het assortiment in huis om met u mee te denken over de juiste inrichting van uw grote tuin. Uiteraard kunt u ook online tuinmeubelen en tuinsets bij ons bestellen.

Service van Horizon Tuinmeubelen: advies, levering en onderhoud van de tuinmeubelen voor uw grote tuin

Wat voor tuinmeubel u ook heeft gekocht en op welke manier u dat ook heeft gedaan (in de showroom of online), wij bezorgen de tuinmeubelen en tuinsets voor uw grote tuin hoogstpersoonlijk bij u thuis. En we willen graag dat u zo lang mogelijk van uw tuinmeubelen kunt genieten, dus ook na aankoop kunt u nog lang op ons rekenen. Als specialist doen wij graag een stapje verder op het gebied van service. Denk aan het monteren na aflevering, gratis onderhouds- en gebruiksadviezen en het meenemen van afval- en verpakkingsmaterialen. En heel belangrijk: u kunt altijd direct schakelen met de eigenaren, die ruim dertig jaar ervaring hebben in het tuinmeubelvak. 

Waarom tuinmeubelen voor de grote tuin kopen bij deze specialist?

De 12 (!) belangrijkste voordelen van tuinsets shoppen bij Horizon Tuinmeubelen

 1. Binnen én buiten de showroom wordt u altijd geholpen door de eigenaren van Horizon tuinmeubelen, Emiel en Ingeborg van Nieuwkoop.
 2. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met de inkoop en verkoop van tuinmeubelen.
 3. Gratis parkeren voor onze showroom op de Rijneke meubelboulevard in Zoeterwoude-Rijndijk.
 4. Op verzoek komen we graag bij u in Zoeterwoude of omgeving langs voor advies op maat.
 5. Jonge en trendy collectie tuinmeubelen van de beste merken tegen scherpe prijzen.
 6. Ontelbare keuzemogelijkheden uit tuinsets; ons assortiment bestaat uit aluminium-, teak-, rattan-, wicker-, polywood-, kunststof-, all weather- en houten tuinmeubelen in diverse kleuren en maten.
 7. Horizon tuinmeubelen is niet aan merken gebonden en kan dus vrij met u meedenken over welke tuinmeubelen het beste passen bij uw tuin.
 8. Tuinmeubelen uit voorraad snel leverbaar; binnen 24 uur tot hooguit een week. Klanten uit Zoeterwoude kunnen voor aankoop van een tuinset eerst een tuinstoel op proef meenemen!
 9. Eigen bezorgdienst voor snelle bezorging van tuinmeubelen aan huis op een dagdeel naar keuze; meestal kosteloos, soms tegen een vergoeding. Bovendien nemen wij alle afval- en verpakkingsmaterialen weer mee om te laten recyclen. Voor een kleine bijdrage nemen wij zelfs uw oude tuinmeubelen mee.
 10. De tuinmeubelen leveren wij meestal gemonteerd en geplaatst af bij u thuis in Zoeterwoude of omgeving.
 11. Horizon tuinmeubelen adviseert u over gebruik en onderhoud, voor zo lang mogelijk plezier van uw tuinset.
 12. Eigen reparatiedienst; de garantieperiode voor onze tuinmeubelen is twee jaar (conform de CBW-voorwaarden), maar ook daarna denken we met u mee voor een passende oplossing.

Horizon tuinmeubelen bij u thuis in Zoeterwoude of omgeving

U vindt ons op de bekende Rijneke meubelboulevard in Zoeterwoude-Rijndijk, naast Brugman Keukens en nabij Leiden, op slechts een paar minuten rijden van Zoeterwoude. Ambiance zonwering Verplacke-Ladan is ook gevestigd in ons pand. Natuurlijk hoeft u de deur helemaal niet uit en kunt u uw favoriete tuinmeubel ook via onze website kopen en bij u thuis laten bezorgen.

Tuinmeubelen kopen onder de CBW-voorwaarden

We verkopen onze tuinmeubelen zonder uitzondering onder de CBW-voorwaarden, die u als consument extra zekerheid geeft bij aanschaf van uw tuinmeubels. Hierdoor bent u ook bij het kopen van tuinmeubelen extra goed beschermd tegen zaken als (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie.

Lekker in de schaduw, of juist heerlijk in de warmte zitten?

Horizon Tuinmeubelen is ook uw adres voor parasols en buitenhaarden. Hoe groot uw tuin ook is. We hebben zweefparasols (vierkant, rechthoekig, rond en zelfs met led), houten parasols, aluminium parasols, stokparasols, (verrijdbare) parasolvoeten en Aerocover parasolhoezen, zodat uw parasol het hele jaar buiten kan blijven staan. Over buiten blijven gesproken, wilt u ook op koele avonden lekker in de tuin zitten? Onze Happy Cocooning-buitenhaarden stralen niet alleen warmte uit, maar ook gezelligheid. Die buitenhaarden hebben wij voor u in alle soorten en maten.

Wat klanten vinden van Horizon Tuinmeubelen

Recensie over onze ‘super service’

Kok beloont ons met een vijfsterrenrecensie en zegt: “We hadden nog een Hartman-tuintafel in de opslag staan, na de verhuizing kon deze eindelijk weer in onze nieuwe tuin staan, maar helaas waren de schroeven er niet meer bij. Contact opgenomen met Horizon tuinmeubelen en zij zouden voor ons gaan informeren of en voor welk bedrag de schroeven leverbaar waren. Dag later werd ik gebeld, dat er nog een setje schroeven was en dat wij die op konden halen, zodat de tafel weer de tuin in kan. Super service! Wanneer we op zoek gaan naar wat nieuws komen we zeker langs. Voor nu gaan we genieten in de tuin.”

Recensie over onze service bij aflevering

Luuk van Croonenburg geeft ons een vier-en-halve sterrenrecensie en zegt: “Tuinmeubels geleverd op het afgesproken moment. Werd keurig neergezet, verpakking werd meegenomen. Aardige medewerkers.”