Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.

Veelgestelde vragen

Onze klanten hebben in de afgelopen decennia veel vragen gesteld. De meest gestelde vragen vindt u hier voorzien met antwoord.

Hoe kunt u ons bereiken?

Voor vragen en opmerkingen zijn wij te bereiken via ons e-mailadres: info@horizontuinmeubelen.nl U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden op 071-5890390. Via het contactformulier op de website, Via de button ik wil gebeld worden, Via de button Calendly/afspraak maken in showroom. Aangezien wij een familiebedrijf zijn heeft u altijd direct contact met de eigenaren Emiel en Ingeborg van Nieuwkoop.

Hoe kan ik tuinmeubelen bestellen?

U kunt tuinmeubelen bestellen in onze showroom hier staan wij u persoonlijk te woord onder het genot van een kop koffie. Uw favoriete tuinmeubel kunt u ook bestellen via de Button ik wil dit product bestellen. Wij zijn een winkel met showroom en website. Wij hebben ervoor gekozen om geen  betalingsfunctie op onze website te zetten. U kunt gewoon bestellen wij nemen daarna z.s.m. contact met u op. Verdere afspraken over levering en betaling gaan per e-mail of persoonlijk telefonisch contact.

Bezorgen jullie ook?

Jazeker! Horizon Tuinmeubelen bezorgt uw tuinmeubelen thuis en monteren het. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug en recyclen het.  Daarnaast geven wij advies en tips hoe u de tuinmeubelen het beste kunt gebruiken. Dus zodra wij weer vertrekken richting Zoeterwoude Rijndijk, kunt u meteen genieten van uw nieuwe tuinset.

Op welke dagen bezorgen jullie?

Wij hebben een eigen bezorgdienst met ervaren chauffeur. Wij bezorgen van dinsdag t/m. zaterdag. U hoeft bij ons niet de hele dag thuis te blijven. Wij bezorgen in tijdsblokken van 3 uur. Aangezien de eigenaar van Horizon tuinmeubelen ook de bezorgplanning doet heeft u direct contact hoe laat uw tuinset bezorgd word.

Wordt mijn bestelling gemonteerd bij aflevering?

Alle bestellingen worden door onze eigen bezorgdienst gemonteerd en in de tuin geplaatst. Hiervoor rekenen wij een kleine vergoeding. Dit houdt ook in dat wij alle verpakkingsmaterialen mee terug nemen ter recycling. Enige uitzondering zweefparasolvoeten bezorgen wij alleen op de begane grond. Uiteraard dient de doorgang naar de tuin wel goed bereikbaar te zijn voor onze chauffeur zonder al te veel obstakels.

Kan ik tuinmeubelen afhalen bij jullie magazijn?

U kunt alle tuinmeubelen, parasols en accessoires ophalen bij ons magazijn. Het tuinmeubelen magazijn is direct bij onze winkel gelegen. Wel zo handig zodat u de tuinmeubelen direct mee kunt nemen. Enige uitzondering zijn zweefparasolvoeten deze bezorgen wij over het algemeen i.v.m. het hoge gewicht!

Wat is de levertijd van tuinmeubelen?

Over het algemeen bezorgen wij uw bestelling binnen 1 tot 3 dagen bij u thuis. Wij beschikken over een groot magazijn met tuinmeubelen, parasols en accessoires. Als wij uw bestelling niet op voorraad hebben communiceren wij v.t.v. de levertijd. Doordat heel veel tuinmeubelen uit Azië en het verre Oosten komen kan de levertijd ook wel eens langer zijn.

Wordt er gratis thuis geleverd?

Wij kiezen ervoor om u de grootst mogelijke service te bieden hierdoor kunnen wij niet gratis bezorgen. Voor deze service vragen wij een kleine vergoeding. De kosten van onze bezorgservice kunnen wij u per mail toesturen.

Bezorgen jullie ook buiten Nederland?

Wij bezorgen niet buiten Nederland dit is voor ons niet rendabel.

Staat de gehele collectie in de showroom?

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie met ruim 750 combinaties online. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk producten online en in onze showroom te presenteren. Toch zullen er sets of combinaties zijn die wel online maar niet in de showroom staan. Hierbij kan het ook gebeuren dat een artikel in ons magazijn staat. Om er zeker van te zijn dat uw favoriete tuinmeubel aanwezig is kunt u ons altijd v.t.v. bellen of e-mailen. Wij zorgen dan dat uw favoriete tuinmeubel klaarstaat. 

Waar vind ik de showroom van Horizon tuinmeubelen?

Onze showroom is gevestigd aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude Rijndijk. U kunt hier gratis voor de deur parkeren. Wij zijn gevestigd naast Brugman Keukens.

Hoe kan ik een klacht bij jullie melden?

Mocht het onverhoopt voorkomen dat u een klacht heeft over een product, is het voor ons belangrijk om dit van u te horen. De werkwijze is als volgt: per e-mail ontvangen wij graag de aankoopbon, duidelijke omschrijving van de klacht, foto's van de klacht (klein bestand) Na het melden van de klacht nemen wij over het algemeen binnen 1 dag contact met u op. 

 

 

 

 

Hoe onderhoud ik tuinmeubelen?

Voor elk tuinmeubel hebben wij een bijpassend onderhoudsmiddel. Deze vind u op de website. Wanneer u een advies op maat nodig heeft kunt u ons altijd bellen. Bij elk tuinmeubel wat wij verkopen ontvangt u een onderhoudsadvies. tuinmeubelen zijn niet onderhoudsvrij om zo lang mogelijk van uw tuinmeubelen te kunnen genieten adviseren wij regelmatig onderhoud.

Hoeveel garantie heb ik op tuinmeubelen?

Bij horizontuinmeubelen.nl heeft u garantie op alle producten die wij verkopen. De wettelijke garantietermijn is 2 jaar. Bij uw aankoop ontvangt u een garantiebewijs per product met de daarbij behorende onderhoudsadviezen. Ook ontvangt u CBW-voorwaarden deze maken deel uit van de koopovereenkomst. U vind onze algemene voorwaarden hier! Wij verkopen diverse merken tuinmeubelen met uitgebreide garantie deze vind u hier!

Kan ik zakelijk bestellen bij Horizon tuinmeubelen?

Jazeker dit is mogelijk. Als u contact opneemt met Emiel of Ingeborg van Nieuwkoop kunnen zij u advies geven in een persoonlijk gesprek. Wij hebben een jarenlange ervaring met zorginstellingen en kunnen maatwerk bieden. De meeste van onze tuinmeubelen zijn ook geschikt voor zakelijk gebruik.

Moet ik mijn tuinmeubelen in de winter afdekken?

Om de levensduur van uw tuinmeubelen te verlengen adviseren wij om deze binnen te plaatsen. Als het niet mogelijk is raden wij aan om de tuinmeubelen af te dekken met een beschermhoes. Ook is het raadzaam om de tuinmeubelen v.t.v. goed schoon te maken en te impregneren met een onderhoudsmiddel. Dit voorkomt vervuiling en verkleuring en beschermt de tuinmeubelen tegen weersinvloeden. Tip! houten tuintafels niet afdekken dit kan schimmel veroorzaken!

Wie is horizontuinmeubelen.nl?

horizontuinmeubelen.nl is een familiebedrijf wat al 30 jaar gespecialiseerd is in tuinmeubelen, parasols en accessoires, gevestigd op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. Het bedrijf wordt gerund door de 2 eigenaren Emiel en Ingeborg van Nieuwkoop.