Tuinmeubelen Cruquius

Woont u in Cruquius? Kom dan eens naar de showroom van Horizon Tuinmeubelen in Zoeterwoude Rijndijk. We hebben een showroom met een geweldig assortiment. Uiteindelijk wil je toch tuinmeubelen ervaren en het juiste advies krijgen om de komende 10 jaar van uw tuinmeubelen te genieten.

Tuinmeubelen kopen Cruquius

Bij Global Garden en Horizon Tuinmeubelen zit u goed! Op slechts een paar minuten rijden van Cruquius.

U kunt niet wachten tot het buiten lekker genoeg is om heerlijk te relaxen in de tuin. Misschien is het zelfs al zover en merkt u nu dat het echt tijd is voor tuinmeubelen met optimaal zitcomfort. Of u in Luxe tuinmeubelen voor grote of kleine tuin kopen in Cruquius nu een kleine of grote tuin heeft, een balkon of een dakterras, laat het grote genieten maar beginnen. De keuze voor de juiste tuinmeubelen is cruciaal voor u om in het voorjaar en de zomer ontspannen in de tuin te zitten.

Wist u dat Global Garden in Zwaanshoek niet alleen het adres is voor bomen, struiken, vaste planten en kamerplanten, maar ook voor de beste tuinmeubelen? Bij Global Garden is een speciale ruimte ingericht met tuinmeubelen van het bedrijf Horizon Tuinmeubelen. Dé specialist in tuinmeubelen voor de grote tuin, kleine tuin, balkon en dakterras; van loungesets, tuinsets en ligstoelen tot tuintafels, (opklapbare) tuinstoelen, tuinbanken, tuinkussens, parasols en buitenhaarden. De beste merken tegen scherpe prijzen. Als u wilt, bezorgen en monteren we de tuinmeubelen bij u thuis in Cruquius.

Direct contact met eigenaar over levering tuinmeubelen

Heeft u bij Global Garden een tuinset of tuinmeubel gekocht? De eigenaren van Horizon Tuinmeubelen nemen – als u daar prijs op stelt - nog dezelfde dag contact met u op om een afspraak te maken over de levering bij u thuis in Cruquius. En onze unieke service stopt daar nog niet. Nog lang niet. Als specialist gaan we graag een stap verder, zodat u snel én lang van de aangekochte tuinmeubelen kunt genieten. Wij monteren en plaatsen alles en geven u bovendien gratis onderhouds- en gebruiksadviezen, met als doel een zo lang mogelijke levensduur van uw tuinset. We laten u ook niet achter in de rommel en nemen alle afval- en verpakkingsmaterialen mee uit uw tuin. De eigenaren blijven overigens al die tijd (tot ver na levering) uw aanspreekpunt.

Waarom tuinmeubelen voor de grote tuin kopen bij deze specialist in Global Garden?

De 12 (!) belangrijkste voordelen van tuinsets shoppen bij Horizon Tuinmeubelen

 1. Binnen én buiten de showroom wordt u altijd geholpen door de eigenaren van Horizon tuinmeubelen, Emiel en Ingeborg van Nieuwkoop.
 2. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met de inkoop en verkoop van tuinmeubelen.
 3. Gratis parkeren voor onze showroom op de Rijneke meubelboulevard in Zoeterwoude-Rijndijk.
 4. Op verzoek komen we graag bij u in Cruquius of omgeving langs voor advies op maat.
 5. Jonge en trendy collectie tuinmeubelen van de beste merken tegen scherpe prijzen.
 6. Ontelbare keuzemogelijkheden uit tuinsets; ons assortiment bestaat uit aluminium-, teak-, rattan-, wicker-, polywood-, kunststof-, all weather- en houten tuinmeubelen in diverse kleuren en maten.
 7. Horizon tuinmeubelen is niet aan merken gebonden en kan dus vrij met u meedenken over welke tuinmeubelen het beste passen bij uw tuin.
 8. Tuinmeubelen uit voorraad snel leverbaar; binnen 24 uur tot hooguit een week. Klanten uit Cruquius kunnen voor aankoop van een tuinset eerst een tuinstoel op proef meenemen!
 9. Eigen bezorgdienst voor snelle bezorging van tuinmeubelen aan huis op een dagdeel naar keuze; meestal kosteloos, soms tegen een vergoeding. Bovendien nemen wij alle afval- en verpakkingsmaterialen weer mee om te laten recyclen. Voor een kleine bijdrage nemen wij zelfs uw oude tuinmeubelen mee.
 10. De tuinmeubelen leveren wij meestal gemonteerd en geplaatst af bij u thuis in Cruquius of omgeving.
 11. Horizon tuinmeubelen adviseert u over gebruik en onderhoud, voor zo lang mogelijk plezier van uw tuinset.
 12. Eigen reparatiedienst; de garantieperiode voor onze tuinmeubelen is twee jaar (conform de CBW-voorwaarden), maar ook daarna denken we met u mee voor een passende oplossing.

Horizon tuinmeubelen bij u thuis in Cruquius

De tuinmeubelen van Horizon Tuinmeubelen zijn van begin februari t/m begin september te vinden in het speciaal ingerichte verkoopgedeelte van Global Garden Zwaanshoek.

Lekker in de schaduw, of juist heerlijk in de warmte zitten?

Horizon Tuinmeubelen is ook uw adres voor parasols en buitenhaarden. Hoe groot uw tuin ook is. We hebben zweefparasols (vierkant, rechthoekig, rond en zelfs met led), houten parasols, aluminium parasols, stokparasols, (verrijdbare) parasolvoeten en Aerocover parasolhoezen, zodat uw parasol het hele jaar buiten kan blijven staan. Over buiten blijven gesproken, wilt u ook op koele avonden lekker in de tuin zitten? Onze Happy Cocooning-buitenhaarden stralen niet alleen warmte uit, maar ook gezelligheid. Die buitenhaarden hebben wij voor u in alle soorten en maten.

Onder de CBW-voorwaarden

U hoeft zich geen zorgen te maken over zaken als (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie. Als consument bent u ook bij het kopen van tuinmeubelen extra goed beschermd. Wij verkopen onze tuinmeubelen zonder uitzondering onder de CBW-voorwaarden, die u als consument extra zekerheid geven bij aanschaf van uw tuinmeubels.

Wat klanten vinden van Horizon Tuinmeubelen

Recensie over onze ‘supergoede’ service

Dianne geeft ons een vijfsterrenrecensie en zegt: “Twee weken na onze eerste aankoop een dinerset nu een loungeset en parasol gekocht bij Horizon. Ook deze keer goed advies, de ruimte om onder het genot van een kop koffie even te overleggen. Er werd ons een mooi voorstel gedaan en vanmiddag is de set geleverd en in elkaar gezet. Alle verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. Weer een prima ervaring bij een bedrijf waar een klant nog echt klant is. Wij zullen Horizon dan ook van harte aanbevelen. Supergoede service!”

Waarom kopen bij een speciaalzaak? Lees deze recensie over de hogere servicegraad na de garantieperiode.

Hans Janssen beloont ons met vijf sterren en zegt: “Vier jaar geleden hebben wij een loungeset voor onze tuin gekocht bij Horizon. Helaas ontstonden er na ruim twee jaar gebreken aan het wicker. Voor de fabrikant was de set al uit de garantie, maar Horizon heeft dit probleem toch naar volle tevredenheid afgehandeld. Zo zie je maar weer dat het loont om bij een speciaalzaak te kopen ook al lijkt dat in eerste instantie soms iets duurder. De kwaliteit, de service en dus ook de afhandeling van onze klacht bewijst dat Horizon haar klanten serieus neemt. Klasse!”