Genomineerd voor Sterkste Schakel 2021 Horizon Tuinmeubelen is bij de verkiezing van Sterkste Schakel 2021 geëindigd op de derde plaats!
Een erkenning voor onze jarenlange passie en hoge service. Lees het persbericht.

Zakelijk

Maak kennis met de zorgcollectie van Horizon tuinmeubelen

Sinds 2002 is Horizon tuinmeubelen gespecialiseerd in binnen en buitenmeubelen voor zorginstellingen. Met onze ruime kennis en ervaring hebben wij goede contacten met de volgende zorginstellingen: Wijdezorg, Alrijne zorggroep, Gemiva SVG groep en Topaz. In samenspraak met de locatie managers bieden wij een totaaloplossing voor alle buitenmeubelen. Wilt u graag advies bij de inrichting van uw zorglocatie(s)? Maak een vrijblijvende afspraak met onze zorgspecialist Emiel van Nieuwkoop of bel 071-5890390 of stuur een e-mail naar info@horizontuinmeubelen.nl Wij komen naar u toe voor een presentatie op locatie.Wij kijken niet alleen naar de openbare ruimtes binnen uw zorglocatie, maar ook naar de woonruimtes van uw bewoners. Onze sterke punten zijn duurzaamheid, kwaliteit en service. Neem alvast een kijkje op de merkenpagina hier vind u het totaal aanbod van het buitenmeubilair en parasols.

 

 

 • adegeest.png

  Tennispark Adegeest Voorschoten

  Tennispark Adegeest Adegeest.

  In het voorjaar van 2013 hebben wij een project tuinmeubelen geleverd aan het tennispark. De stalen tuinmeubelen van het merk Kettler voldoen uitstekend aan de horeca eisen waaraan dit meubilair blootstaat. De voordelen van de Kettler tuinmeubelen is dat ze voldoende zwaar zijn om bij wind en regen buiten te laten staan. Wij hebben deze stoelen gecombineerd met klaptafels van het merk Sieger. Deze tuinmeubelen behoeven weinig onderhoud even schoonmaken met een doek volstaat. De Calvia stoelen zijn stapelbaar en de boulevard tafels zijn opklapbaar. In de winterperiode kunnen de stoelen en tafels daardoor toch eenvoudig worden opgeborgen.

  Tennispark Adegeest Voorschoten

 • IMG_1657.JPG

  Tennisvereniging Rijpwetering

  Zaterdag 1 maart 2014 hebben wij bij Tennispark Rijpwetering Hartman tuinmeubelen afgeleverd. De keuze is gevallen op de stapelbare grijze kunststof stoelen en tafels van Hartman. makkelijk stapelbaar eenvoudig schoon te maken.

 • wijdezorg 1.jpg

  Wijdezorg Emmaus Zoeterwoude

  Donderdag 16 december 2016 hebben wij op de locatie Wijdezorg Emmaus een mooi project tuinmeubelen afgeleverd. Na samenspraak met de bewoners is er gekozen voor de Brisbane diningstoel in de kleur Corn. De kleur van deze wicker gevlochten diningstoel is hetzelfde als de kleur van het riet van de dakbedekking. Horizon tuinmeubelen is sinds 2002 gespecialiseerd in tuinmeubelen en parasols voor zorginstellingen. In samenspraak met de zorgmanagers en bewoners gaan wij een traject aan waar er van eerste contact tot aflevering kennis en advies word gegeven. Zo komen wij tot een passende oplossing bij elke zorginstelling. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

   

 • 20180220_115140.jpg

  Global Garden samenwerking

  24-februari 2018, Mooie samenwerking met Global Garden en Horizon tuinmeubelen. Afgelopen week als tuinmeubel leverancier van tuincentrum Global Garden in Zwaanshoek de afdeling weer helemaal nieuw ingericht. Alle tuinmeubelen staan er weer sfeervol gepresenteerd op ruim 500m2. Wanneer u op zoekt bent naar een compleet aanbod voor uw tuin bezoek Global Garden in Zwaanshoek, u zult versteld staan van de oppervlakte van Global Garden.

 • 7051E-zweefparasol-Solarflex-T2-Glow-3x3-taupe-Platinum-8717591777748.jpg

  Tuincafé Zwaanshoek

  Op het terras van het Tuincafé in Zwaanshoek staan prachtige op maakt gemaakt steigerhouten banken. Hiervoor hebben wij op maat gemaakte loungekussens geleverd. De mooie zweef parasols van het merk Platinum maken het geheel af. Ook interesse in de mogelijkheden? Neem contact met ons op!